Vinterens trends

Det er ved at være vinter – vi kan lige så godt se det i øjnene. Dagene bliver kortere, og det begynder så små at blive mørkt og koldt. Men det skal jo ikke være træls det hele, for vinteren giver nemlig anledning til at fokusere på nogle nye indkøb i form af vinterjakker, støvler og uldtrøjer. Her på 2trendy ser vi lyst på vinterens komme, da vi har fundet en masse fede jakker og støvler frem til Jer.

Tidligere forholdt det sig således, at farver og prints var forbeholdt kvinderne – og os mænd skulle helst klæde os i subtile og monotone farver. Det er heldigvis ikke sådan mere, og det har sommerens modetendenser da også været et meget klart eksempel på; især med det store fokus på camoprint, farver og motiver. Det er dog ikke alle farver og prints, der gør sig lige så godt i gadebilledet, som det gør på forsiden af modebladene – og derfor har vi hos 2trendy købt ind af de farver, som vi mener følger vinterens trends, uden at være for overvældende. I nedenstående afsnit vil vi kort komme ind på nogle af de farver, som måske kommer til at præge din garderobe.

Farver

RVLT AlbertDen første farve vi skal runde, hører til en af de farver, som har været fremme i noget tid; nemlig mørkegrøn. Hvert år udpeger firmaet Pantone deres ’Color of the Year’, som traditionelt set bliver en af de helt hotte farver indenfor modeverdenen – og i år er det blevet mørkegrøn. Begrundelsen for dette lyder på, at mørkegrøn (og nuancer heraf) fremstår som en stærk farve indenfor sportstøj og strik. Mørkegrøn er en farve, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge, og her på 2trendy har vi også både sweatshirts, strik og t-shirts i mørkegrønne nuancer. Til forskel fra eksempelvis gul eller orange, så kan du bruge mørkegrønne nuancer i samspil med mange andre farver – og det er ikke en farve, der virker for frembrusende. Derudover har vi set mange eksempler på mørkegrønne nuancer indenfor herremoden, da især kollektioner med camoprint har været dominerende.

Apropos orange, så er det den næste farve vi skal have et kig på. Selvom det kan være svært, at introducere lidt orange til din garderobe – så er det ikke desto mindre en fed og lækker farve. Mange unge mænd går til dagligt i farver som sort, blå eller grå, og det er de færreste der har for vane, at introducere farverige tøjstykker til deres garderobe. Her er det dog værd at bemærke, at farver som mørk orange eller bordeaux rød kan være nedtonede og raffinerede. Hvis du har en garderobe, der består af overvejende sort, grå eller hvid – så kan vinteren være et perfekt tidspunkt at introducere lidt farve på. Med en lækker strikketrøje eller cardigan i en mørk orange, kan du fremstå stilet uden at være for iøjnefaldende på den dårlige måde. Personlig stil handler meget om det samlede udtryk, og farver som orange eller bordeaux rød giver dig et stærkt kort på hånden med henblik på at fremstå unik og cool.

123 (1)-pDen sidste farve vi vil have med i dette indlæg, er rød. Farven rød – og dens mange nuancer – har været fremme indenfor herremoden meget længe, og det ser ud til, at det fortsætter. Særligt mørke nuancer som bordeaux rød har været en sikkert valg fra diverse designere og modehuse, og det er endvidere en farve, der faktisk ser godt ud i mange sammenhænge. Her på 2trendy er vi især vilde med diverse jeans, chinos og bukser i bordeaux rød, da denne nuance får din stil til at fremstå moden og selvsikker. Et par bordeaux røde chinos sammen med en klassisk herreskjorte er perfekt til en aften i byen eksempelvis.

Udover de ovennævnte farver, så er det værd at huske på, at de mørke jordfarver også hitter indenfor modeverdenen – og at vinterens tendenser altid bringer mørke nuancer med sig.

Modetendenser

En af de tendenser, som mange designere og modehuse for alvor har taget til sig kommer i naturlig forlængelse af ovenstående afsnit; nemlig farver. Men ikke bare farver i al almindelighed – vi snakker især om farvede bukser. Vi har set mange eksempler på farvede chinos i løbet af i år, men det stopper ikke her, for denne modetrend vil fortsætte hen over vinteren/foråret. Derudover vil vi formentlig også se, at mange af de kendte tøjmærker begynder at introducere endnu vildere farver til deres kollektioner – og at det bliver ganske normalt, at lyse op i gadebilledet.

Som det er år efter år, betyder vinterens komme, at du skal finde det varme tøj frem. Her vil det naturligvis være oplagt med et nyt halstørklæde, en vinterjakke eller en lækker vest – men det betyder også, at du skal til at have fundet vinterstøvlerne frem igen. Hos 2trendy fører vi en lang række forskellige mærker indenfor vinterstøvler, og der er utvivlsomt et mærke, der falder i din smag.

Favoritterne på 2trendy

I dette sidste afsnit, vil vi komme med bud på en vinterjakke, en hoodie og et par chinos, der følger modetendenserne og ser brandgodt ud. Du kan købe hele sættet her på 2trendy, og der vil være links i det følgende.

Lake 363 Paprika (4)-pcheff records-sweat-grey-profilDickies Pants MR (1)-p

Overtøjet bliver leveret af danske Minimum i form af en Minimum Lake Paprika. Det er en superfed vinterjakke i en orange nuance, der ikke virker for overdrevet. Jakken er varm, har en aftagelig pelskrave og tre inderlommer.

Vi har valgt en sweatshirt i grå fra Cheff Records som vores overdel, da den hylder klassisk streetwear og vidner om konceptet ’back to basics’. Det er dansk streetwear, når det er bedst – og selvom det ikke er videre farvestrålende, så er den perfekt til de kolde vintermåneder. Den kommer i grå eller sort med teksten ’CHEFF’ printet på brystet.

Bukserne bliver leveret af Dickies i form af et par Dickies Pants MR, der har leveret workwear-inspireret modetøj i mange år. Vi har fundet et par bordeaux røde chinos frem, som har en afslappet og fed stil. Disse chinos komplementerer den grå hoodie fra Cheff Records, og den henvender sig nok mest til de af Jer, som dagligt går afslappet streetwear.

Hvad synes i vinterens trends? Passer det Jer perfekt, at der fortsat bliver sat fokus på farver som brun, orange og rød – eller er det helt i hampen? Smid en kommentar til indlægget, og lad os høre hvad I synes. Husk derudover, at I altid kan fange 2trendy på facebook eller Google+.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *