Trend Rådgivning: De kolde måneder – Inspiration til herretøj

Trend Rådgivning: De kolde måneder – Inspiration til herretøj

I denne næste Trend Rådgivning, som er den anden her på 2trendy, har vi hevet nogle nye eksperter ind til at komme med Inspiration til Herretøj. Denne gang med fokus på de koldere måneder i Danmark.

Med den hurtigt skiftende mode, håber vi med vores Trend Rådgivning(er) at kunne give nogle velovervejede råd til herretøj.

Som en af de førende webshops for herretøj i Danmark, sætter vi en stor ære i at præsentere nogle af de bedste personer, hjemmesider og blogs i forhold til at kunne inspirere jer i forbindelse med herretøj i Danmark.

Følgende liste er en hyldest til dem, som er med til at fremme og inspirere danske mænd i forhold til herretøj i Danmark.

Listen skal ikke forstås som en rangering efter kvalitet eller relevans, men skal derimod ses som værende en oversigt over inspirerende udtalelser inden for det konkrete emne.

De medvirkende, er meget velkomne til at benytte vores certificerede rådgiver-diplom på deres hjemmeside. Dette kan gøres ved at benytte følgende kode:

Listen over udvalgte inspirerende udtalelser omkring herretøj fra trendeksperterne:

I det følgende, er opstillet en række afsnit, som hver især repræsenterer en udtalelse fra en blogger eller en anden type ekspert, som kommer med sit bud på inspiration til herretøj i de kolde måneder.

Officiel trendudtalelse af Mathias Jensen, Creative Director, fra Les Deux Les Deux Mathias Jensen, Creative Director - trend rådgivning

Havde man fanget mig for et par måneder siden, havde jeg nok haft en masse gode råd til fede accessories og tidsrigtige snit.

Nu, her midt i november, er jeg igen tilbage i stilsikre klassikere. Min garderobe er egentlig ret morsomt bygget op.

– Jeg har, som så mange andre danskere, en sommergarderobe og en vintergarderobe. Sommergarderoben består af pasteller, poloer og sejlersko. En voldsomt preppy garderobe, næsten til den udsvingende side, men med dybe rødder i det Nordsjællandske. Det er knyttede bælter, løse oxfords med dobbelt foldede ærmer og kabelstrik i forskellige tyngder.

– Her et par måneder senere er det en helt anden historie.

Efteråret og vinteren handler for mig om sikre valg. Simple farver. Nedtonede snit.

Jeg har mange lag på hver dag. I skrivende stund sidder jeg i et par jeans, en hvid oxford skjorte, en navy kabelstrik og mine Timberlands. Både skjorten og kabelstrikken er fra Les Deux. (Se eventuelt følgende eksempel)

Les deux - inspiration til herretøj

Mit overtøj disse dage er en vest og en Mac coat. Min jakke er vandafvisende og har et vægtløst look. Det er vigtigt for mig når man har mange lag på at man ikke ser for “overpakket” ud.

Mine 3 bedste råd til en sikker efterårs garderobe er:

  • Det er detaljerne som skal gøre forskellen
  • Kvalitet før kvantitet
  • Sort, Hvid og Navy

Officiel trendudtalelse af Kasper Aagaard fra SUIT 0dffec1

Da den danske vinter kan være ret utilregnelig, vil jeg anbefale ”lag på lag” i stedet for at købe den største og dyreste dunjakke i byen.

Med ”lag på lag” kan du mixe på kryds og tværs, alt afhængig af vejret og hvad dagen byder på. I vores SUIT AW16 kollektion har vi stor fokus på dette. SUIT forsøger at bryde nogle af de gamle klassiske normer og finde et mere afslappende tailored look. Det gælder om at føle sig godt tilpas i ens outfit hvad enten det er et par slacks, en frakke eller skjorte.

Mit personlige nøgleord er vel ikke nødvendigvis at følge moden til punkt og prikke, men i stedet føle sig godt tilpas i ens outfit, hvad enten det er mandag morgen eller lørdag aften.

Officiel trendudtalelse af Mikkel Andersen fra Lucléon 2016-11-08-12_55_16-mikkel-png-google-drev

Den danske vinter har visse ligheder med en bipolar lidelse – man ved aldrig rigtigt hvordan morgendagen bliver. Det kan blive skønt vejr med masser af sol, og det kan blive bidende koldt med regn og blæsevejr.

Hvis det bliver koldt, er det ikke behageligt at gå med metalsmykker. Dette understøttes også af efterårsmoden. Det skal være rustikt og organisk. Pangfarverne og det vilde blingbling er for nuværende lagt på hylden. Moden inden for smykker og accessories til mænd kommer til at blive fyldt med læder, træ og perler. Farverne bliver mindre sort og hvid, end vi har set de sidste år.

Trenden inden for ure i mellemklassen afspejler også dette. Der er flere og flere, der ønsker at skifte deres metalremme ud med læderremme.

Den nyeste kollektion fra os karakteriserer forsætter og udvikler den trend, der versere lige nu. Det skal være autentisk og organisk. Bling-bling tendenserne er helt forsvundet fra modebilledet.

Især yngre mænd bruger I højere grad hverdags-accessories end de gjorde tidligere. Det er især materialer med perler og læder, der giver et organisk og uhøjtideligt look, der er oppe i tiden.

Lucléon er en nicheproducent, der har specialiseret sig i accessories til mænd. Det er især ure, armband, halskæder og punge til mænd.

Du kan med fordel besøge Lucléon på deres officielle side her: Lucléon official

Michael Vestergaard – dobbeltmode.dk 2016-11-08-13_40_32-bloggen-din-modeblog-til-masser-af-inspiration

I forhold til stil, har t-shirten eksisteret længe, og med god grund. Dette stykke påklædning kommer nok aldrig til at blive udfaset, og er dermed et relativt sikkert valg. Hos Dobbeltmode, er det muligt at læse nærmere omkring stil i forhold til blandt andet fra T-shirts.

Dobbeltmode giver gode gode råd omkring pasform, størrelse, farve og kvalitet.

 

Esben Lagoni Pedersen – Godlir.dk aaeaaqaaaaaaaajyaaaajdvhmduwzmy5ltgzywqtngm5nc04yjjilte5nmyxnjhkmgixoq

I modeverdenen går det stærkt, og det kan være svært at følge med. Mange bliver hurtigt ’slave af moden’, og man kommer nemt til at følge modens tendenser og trends uden at skabe sin egen personlige stil.
Der er dog 2 ting, der er kommet mere i fokus, og hvor det før var et tabu, hvor dine tøjmærker kom fra og hvordan det blev fremstillet, er der nu langt større fokus på bæredygtighed og kvalitet.

Fra mit synspunkt er moden også blevet langt mere individuel, og det handler om at finde sin personlige stil og touch. Det er mere anerkendt at forsøge sig med nye sammensætninger, og retro er mere ’in’ end nogensinde. Det giver dig uanede muligheder, og et kig tilbage i tiden er nu mere end blot inspiration.
Internationaliseringen og internettet’s indtog i den digitale verden har gjort det nemmere at finde inspiration på tværs af landegrænser, og ved enkelte klik, købe dit nye gear uden at rejse dig fra din slædestol.

Et af de steder, der lader personligheden styre setup’et frem for slavisk at følge moden er Godlir.dk. Med et bredt udvalg af ’mens accessories’ fokuseres der på den personlige stil. Om du er på udkig efter din nye baseball cap eller læder kortholder, så finder du med garanti, dét du leder efter hos God Lir.

Det er blandt andet det perfekte sted at opruste inden de koldere efterårs- og vintermåneder gør deres indtog. Med et bredt udvalg af beanies og huer havner du det rette sted for at ’preppe’ til koldere tider. Husk at finde din individuelle stil, samt at have dig selv med. Lad dig inspirere og krydder stilen med dit eget touch.

Allan Cortzen – Ctz.dk 2016-11-04-00_50_55-home-ctz-a-cortzen-site-allan-wilhelm-cortzen

Min blog er decideret ikke en blog for herremode. Dog ønsker jeg at fremhæve vigtigheden af en bæredygtig livsstil, og dermed også bæredygtigt tøj.

Jeg bemærkede 2trendy.dk ovenikøbet fører bæredygtige tøjprodukter, herunder mærkerne Pelechecoco, og Arrogant Artists. Bæredygtigt tøj sender en stor signalværdi, og efterhånden som efterspørgslen på bæredygtigt tøj stiger, jo billigere kommer det også til at være.

Derfor anbefaler jeg klart at være en bevidst shopper, og dermed shoppe med omtanke.

Hvem medvirkede i den tidligere Trend rådgivning?

I den tidligere trend rådgivning fra 2016, havde vi en bred vifte af medvirkende eksperter. Blandt disse havde vi blandt andet følgende:

  • Alexander Gram fra Peppybeast
  • Christina Neubert
  • Joen Rude Falsner
  • Samt officielle udtalelser fra firmaer, herunder blandt andet Resteröds og Arrogant Artists.

Du kan altid finde 2trendy på FacebookGoogle+Twitter og Instagram.

One thought on “Trend Rådgivning: De kolde måneder – Inspiration til herretøj

  1. […] (NB: Vi har netop lanceret vores næste Trend rådgivning – Inspiration til herretøj med henblik på de kolde måneder) […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *