Trend Rådgivning 2016 – Inspiration til herretøj

Med vores Trend Rådgivning 2016 – Inspiration til Herretøj, giver danske mode-bloggere, eksperter og andre fagfolk inspiration til, hvordan du kan holde dig trendy i 2016.

(NB: Vi har netop lanceret vores næste Trend rådgivning – Inspiration til herretøj med henblik på de kolde måneder)

På 2trendy.dk går vi meget op i trends og mode inden for herretøj. I Danmark er moden blandt mænd hurtigt skiftende, og det kan derfor være svært at følge med de forskellige trends. Som en af Danmarks største forhandlere af trendy herretøj, ønsker vi derfor at sætte fokus på Inspiration til herretøj gennem denne Trend rådgivning 2016.

Her på bloggen hos 2trendy.dk, sætter vi en stor ære i at kunne præsentere en lang række forskellige personer, hjemmesider og blogs, som i høj grad har baggrund for at kunne komme med et par udtalelser omkring Inspiration inden for herretøj.

Følgende liste er en hyldest til dem, som er med til at fremme og inspirere den danske mode inden for herretøj i Danmark.

Listen er ikke en rangering efter kvalitet eller relevans, men skal derimod ses som en oversigt over inspirerende udtalelser inden for det konkrete emne.

De medvirkende blogs og hjemmesider, er meget velkomne til at benytte vores certificerede rådgiver-diplom på deres hjemmeside. Dette kan gøres ved at benytte følgende kode:

Listen over udvalgte inspirerende udtalelser omkring herretøj fra forskellige modeeksperter i vores trend rådgivning:

Herunder er opstillet en række afsnit, som hver især repræsenterer en udtalelse fra en blogger eller en anden fagperson, som kommer med sit bud på inspiration til herretøj i 2016 her i vores trend rådgivning.

Alexander Gram – preppybeast.com preppybeast

2016 giver den op for et mere eksperimenterende og legende udtryk i menswear-universet. Man skal ikke længere være bange for at lege med silhuetter og farver.
Kast dig gerne ud i brede bukser, oversized overdele, accessories og vær mand nok til at smide silkeklud om halsen. Når det er sagt, må du naturligvis aldrig glemme, hvor stærkt et signal du sender med et velstylet jakkesæt og slips fra eksempelvis Selected.
Mand, leg gerne med flere forskellige udtryk i 2016. Er du modenørd kan du passende samle inspiration fra catwalken (vogue.com), men ellers kan du holde dig opdateret på flere danske medier som eksempelvis preppybeast.com, hvor forskellige stilretninger og udtryk dagligt belyses.

Christina Neubert – christinaneubert.dk 2016-04-29 01_21_25-Start

Som blogger og advokat for bæredygtig mode, synes jeg selvfølgelig, at man som mand, bør forholde sig til det tøj man går i. Alle taler jo om, at der må og skal ske noget med modens økosystem, for hverken mennesker eller miljø kan følge med i det tempo, som alt foregår i nu.

Personligt synes jeg godt, at man sagtens kan have stil og samtidig en holdning til, hvordan tøjet er produceret. Der er efterhånden en del mærker, som formår både at levere stilsikkert tøj, som har haft en ordentlig og bæredygtig produktionsvej, og jeg er helt sikker på, at der vil komme rigtig mange flere til de kommende år. Jeg kan lige nu anbefale 5 mærker, som gør det godt i forhold til mens fashion. Det er danske Pelechecoco som laver super seje læderjakker der bliver lavet af brugte skindjakker, som de finder rundt omkring i verdenen. Der er svenske Nudie Jeans, som laver super gode jeans i økologisk bomuld, og som selv går med deres jeans i op til 3 måneder uden at vaske dem. Der er franske Veja som laver sneakers, og det gør de rigtig godt. De minder lidt i stilen om New Balance, men udover det, har de også en gennemført bæredygtig production. Deres sko bliver lavet af øko fairtrade gummi fra Brasilien og økologisk bomuld, og bliver sejlet i tønder på Seinen i Paris. Danske Armoire Officielle laver virkelig fint og tidsløst skandinavisk design. Knowledge Cotton Apparel, laver også tøj af en god økologisk kvalitet – her kan du få alt fra sokker, boxershorts til vinterjakker og bukser. Også kan man jo selvfølgelig også altid købe second hand, hvis man gerne vil være lidt miljøbevidst.

Joen Rude Falsner – Stayclassy.dk joen-rude-falsner

2016 er året, hvor minimalisme får sit endelige gennembrud. Og det har den på sin vis allerede fået. Det handler om at holde det enkelt, uden det bliver kedeligt. Der er mange grene af minimalistisk herremode. Jeg er stor tilhænger af det, jeg kalder raffineret minimalisme. Raffineret minimalisme er kombinationen af det stilrene og få spraglede elementer. Det kan være en meleret lysegrå t-shirt og hvide chinos, hvor du har et par spændende sko forneden. Det kan være orange mokkasiner, farverige sneakers fra Kenzo eller klassiske brogues. Der er masse af forskellige konstellationer, så det er blot et spørgsmål at være kreativ og den rette balancegang. Værd at notere er, at et raffineret minimalistisk outfit ikke altid kræver et vildt element.

Rued Caspar Riis – Tallsome.com   Tallsome

Sommeren er snart over os, og derfor vil jeg anbefale, at man finder sig nogle friske nye skjorter til at tage på i det gode vejr. Til den høje og stilbevidste mand kan jeg anbefale det nye svenske tøjmærke, So Long Sven, der har brugt masser af energi på at ramme det helt rigtige snit i skjorterne. Høje mænd som mig selv har måttet nøjes med enten for korte eller brede skjorter, men den tid er heldigvis forbi. Personligt er jeg super glad for deres Spring Green og deres Denim and Dots, som jeg allerede selv ejer.

Officiel udtalelse fra modeekspert Kasper Aagaard fra SUIT 0dffec1

SS16 kollektionen fra SUIT er en god overgangs kollektion fra de mørke vinter måneder. I kollektionen er der mulighed for at mikse sammen på kryds og tværs, både i farver men også i striber, tern og prikker. Den ”sorte trend” som har været fremme i et stykke tid nu, håber jeg at bliver udskiftet med lysere farver nu hvor vi foråret så småt er på vej.

Til dem der ikke helt tør det endnu, er navy jo et godt alternativ. Det er altid let at tage sort på, så personligt for mig, syntes jeg først man rigtig ser hvilken stil folk har når de kommer ud af deres black-comfort-zone. Jakkesættet får i år lidt nyt liv, særligt jakkesæts bukser bliver brugt i andre sammenhæng end bare til den klassiske blazer.

Derfor tror jeg tror meget på at de klassiske slacks men i nye variationer, bliver et af året store trends.

Officiel udtalelse fra Resteröds‘ trendekspert, Niklas Linnebjerg 37863b8

I forhold til undertøjstrenden 2016, anbefaler vi Resteröds Bamboo 3-Pack. Vi har i mange år vendet os til undertøj i bomuld og elastane, men nu er der en ny bamboo komposition på markedet.

I August 2015 lancerede Resteröds en Bamboo 3-Pack, der for alvor er ved, at bide sig fast på det danske marked. Bamboo materialet gør underbukserne ekstra bløde og behagelige og den lettere komposition lader samtidig huden ånde.

“Vi kan se, at de forbrugere, der har prøvet Resteröds Bamboo 3-Packen vender tilbage og køber igen. Vi modtager rigtig mange henvendelser fra forbrugere, der er begejstrede for den nye bløde og behagelige kvalitet, hvilket også kan ses på salget i både de fysiske butikker og online.”

Officiel udtalelse fra Louise Stevnhoved hos Arrogant Artists 31c50ee

Det er jo oplagt at søge inspiration i de sociale medier såsom Instagram, og på blogs hvor man kan se hvad der sker ude i verden. Men prøv også at se hvad der sker rundt omkring dig i gadebillet. Der er masser af inspiration at få fra folk på gaden.

Hvis man bor i en mindre by kan man tage på weekend shopping tur til en større by. Det er vigtigt at få inspiration men det er mindst lige så vigtigt at finde sin egen stil og ikke kopiere noget man ser på et billede på instagram. Køb items der er i høj kvalitet og ikke for trendbaserede.

Der findes efterhånden rigtigt mange seje danske tøjmærker og det er in at købe ‘lokalt’ så det er oplagt at støtte dem, også de lidt mindre mærker. Internetshopping har gjort det nemt at få fat i alle de seje styles bare ved et par klik, inklusive Arrogant Artists som lige har fået ny kollektion hjem.

Officiel udtalelse fra den kreative direktør, Anette Klintfeldt, hos Björn Borg 2016-04-29 01_27_23-Bjorn-Borg-001.jpg (460×276) – Google Chrome

De vigtigste tendenser for 2016 er, at grænsen mellem sport / fritid / mode slettes, og at vi dermed kan have smukt og behageligt tøj på fra morgen til aften.

Vi har sport-strømpebukser til arbejde, Svettis bukser, når vi går ud om natten, og vi ønsker at lade vores aktive livsstil gennemsyre den måde, vi klæder os på. “Lagdeling” er også vigtigt, hvilket er, at vi lader silhuetter og proportioner blandes så vi kan sætte vores personlige præg på vores individuelle udtryk.

Officiel udtalelse til Trend Rådgivning 2016 fra T-lab’s modeekspert, Mitch 2016-04-27 17_40_52-Start

Vi vil beskrive os selv som et tøjmærke snarere end et modebrand, da vi bruger t-shirts som en form for personligt udtryk.

Det er vigtigt at være opmærksom på modetrends, men ikke at følge dem for slavisk, da mode handler om originalitet. I år vil farverne i butikkerne hovedsageligt være sort-hvid eller grøn, er vores bud.

Indlægget er første gang udgivet 29. april 2016.

6 thoughts on “Trend Rådgivning 2016 – Inspiration til herretøj

  1. […] Formålet med dette trendrådgivningen 2016, er som sagt at give herrer inspiration til deres herretøj. Hvis du er interesseret i at se trendrådgivningen, kan du klikke ind på 2trendy’s blog på følgende link: Trendrådgivning 2016 – Inspiration til Herretøj […]

  2. […] indlæg omhandler 2trendy’s trendrådgivning 2016 omkring inspiration til herretøj. 2trendy, er en af Danmarks største webshops inden for […]

  3. […] har gjort et nummer ud af at samle udtalelser fra forskellige modeeksperter, som netop adresserer herremode og trends her i 2016. Blandt andet finder du en udtalelse fra Alexander Gram fra preppybeast, som du sikkert også […]

  4. […] indlæg omhandler 2trendys trendrådgivning 2016. Denne trendrådgivning omhandler inspiration til herretøj. Det er vigtigt at inspirere herrer i […]

  5. […] du efterhånden får ryddet op i klædeskabet, har 2trendy også udarbejdet en trend rådgivning, som omhandler inspiration til herretøj med udgangspunkt i året […]

  6. […] den tidligere trend rådgivning fra 2016, havde vi en bred vifte af medvirkende eksperter. Blandt disse havde vi blandt andet […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *