Tracks by Les Deux – træningstøj – Hvordan bør den moderne mand klæde sig under træningsessionen?

Her kommer et gæsteindlæg omkring træningstøj af Nick Nissen fra Tracks by Les Deux.

Hvis du spørger mig, så er der langt fra ét klart svar på dette, da det er en smagssag hvordan folk ønsker af klæde sig på under træningen. Som jeg ser det, så er der ligesom to aspekter i det, som er det designmæssige og funktionaliteten i tøjet.

Først og fremmest skal funktionaliteten være perfekt hvad angår pasformer og materialer. Når man træner afprøver man tøjet til sit maksimale og derfor finder man hurtigt ud af hvis det ikke præsterer som det skal. Hvad angår pasformerne skal det være bygget til at bevæge sig i og materialerne skal være udvalgt så de tilgodeser dette. Det vil sige at de skulle kunne strække sig de rigtige steder, være vindtæt og på samme tid åndbart osv.

Når det kommer til den designmæssige del af tøjet er det mere individuelt hvad man ser som lækkert træningstøj, men spørger du mig så er det noget man bør give lidt fokus. Jeg er træt af at se moderigtige mennesker stå helt skarpt i gadebilledet til hverdag og så snart de skal træne trækker de i en gammel fodboldtrøje eller en slidt T-shirt der på ingen måde er bygget til formålet.

Hos Tracks by Les Deux har vi fokuseret på at lave en kollektion der skal ramme så bredt som muligt, men på samme tid skille sig ud på markedet. Lige nu er der en tendens til at alt skal være sort og kedeligt hvilket vi for alt i verden prøver at undgå, til trods for vores design er tonet ned og rolige. Ligesom hos Les Deux har vi gjort alt for at skabe en karakteristisk kollektion med sofistikerede detaljer der giver liv og sjæl i tøjet.’

Challenging the Status Quo – Tracks by Les Deux – Træningstøj

Tracks_By_Les_Deux_Traeningstoej_nike_sko

På det fremhævede billede, er løberen iført Tracks by Les Deux, og Nike løbesko.

 

Vores første kollektion fra Tracks by Les Deux har fået navnet ”Challenging the Status Quo” og er bygget op omkring dette for at inspirere folk. Vi ønsker at klæde alle folk på der sætter sig mål og vil nå dem. Denne indstilling til tingene inspirerede os til at designe en kollektion der tog udgangspunkt i den barske skandinaviske natur. De primære kollektionsfarver er derfor dybe blå og grønne nuancer der er anvendt til både herre og damme kollektionen med få detalje farver. Dette skaber en kollektion der har et naturligt udtryk man forbinder med træning i det fri hvor vi for det meste træner.

Dermed ikke sagt at man absolut skal klæde sig i træningstøj i dæmpede farver, men det er hvad jeg foretrækker. Det er en fin balancegang imellem det lidt for kedelig sorte og de alt for livlige selvlysende farver. Jeg mener den moderne mand skal finde det træningssæt der sidder perfekt på ham i en designstil der fortæller noget om ham som person. For mit vedkomne er det tætsiddende pasform i dybe naturnuancer og med få detaljer.

Oprindelsen af tøjmærket Les Deux

På oprindelse.dk, er det muligt at læse lidt om den såkaldte oprindelse eller skabelse af tøjmærket Les Deux.

Hvis du ønsker at læse nærmere om oprindelsen af tøjmærket, kan du med fordel klikke på følgende link: Oprindelse af Les Deux.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *