Skil dig ud fra mængden med print

Sommerens komme byder på en masse spændende kollektioner fra alle de store tøjmærker, og hvis der er en ting, der har karakteriseret herremoden indtil nu, så er det print. Lad bankmanden om den kedelige Oxford-skjorte – og lad klassens behårede lumberjack om skovmandsskjorten. Hvis du vil være med helt fremme, og i øvrigt gerne vil skille dig ud fra mængden, så skal der blomster, prikker, streger og mønstre til.

Her på 2trendy har vi fået en masse nye varer ind, og nogle af de mest spændende kollektioner ser vi fra mærker som Les Deux, Selected og Suit. Særligt sidstnævnte Suit har taget skjorter med print til et helt nyt niveau, med deres Suit James Army Pattern.

Skjorter med print er perfekt til sommermånederne, og det er en fed måde at bryde med den konventionelle skjortemode på. En skjorte med print passer perfekt til et par shorts eller jeans – og kan sågar bruges med en enkel og smagfuld blazer.

just-junkies-bahamas les-deux-torinto-white selected-one-urban-mash-up selected-origami suit-jaime-off-white suit-james-army

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *