Sådan vælger du de rigtige shorts

Her på 2trendy elsker vi modetøj – men vi elsker også vores mange læsere og kunder. Derfor forsøger vi hele tiden at udvide bloggen med forskellige guides, tips og tricks. Det har blandet andet givet dig muligheden for at læse den store grooming-guide, finde ud af hvordan du bruger dine kortærmede skjorter og blive opdateret på alt hvad du skal vide om denimjakken. I dette indlæg vil vi derfor gerne sætte fokus på endnu en beklædningsdel, der fylder rigtigt meget i tiden; nemlig shorts.

Det er rimeligt lige til at klæde sig rigtigt om vinteren; et par pæne jeans, en strikketrøje og et par mørkebrune støvler – så er du altså godt kørende. Det er dog helt anderledes med sommertøj, da der er så mange farver, prints og forskellige stile, som du kan ty til. Det gælder derfor om at holde hovedet koldt, når dagens outfit skal vælges. I dette indlæg får du derfor nogle retningslinjer til, hvordan du vælger de helt rigtige shorts.

Find den rigtige længde

Det er oftest den største fejl, folk begår, når de skal vælge det rigtige par shorts. Ideelt set, så skal dine shorts slutte et par centimeter over knæet – ellers er vi på vej over i en lidt mærkelig længde, som oftest passer til badeshorts. Og lige en reminder, selvom helt korte shorts er blevet mere og mere populær – så skal der oftest sidde nogle ordentlige træstammer på dig, før det ser pænt ud.

Derfor, et af de bedste råd du kan tage med herfra, er at du vælger et par shorts, der passer til din kropstype – og som fremhæver din krop på en pæn måde.

Generelle retningslinjer:

  • Højere mænd bør satse på shorts, der slutter lige over knæet. Det bryder nemlig de lange linjer, og det får den lange krop til at se mere balanceret ud.
  • Lavere mænd bør derimod sigte efter shorts, der slutter lidt højere over knæet. Det får nemlig dine ben til at se lidt længere ud – og dermed ser du lidt højere ud.
  • Er du muskuløs med store ben, så kan du næsten gøre som det passer dig.

Prøv med forskellige slags stof
Selvom denimshorts er ret dominerende, så er der ingen der siger, at de er det eneste der fungerer. Du kan nemlig finde pæne og smarte shorts i bomuld eller andet stof. Ligeledes er bomuldsshorts køligere end denimshorts, og sådan som vejret udformer sig lige nu, kan det være en god ide.

chill-collective-fukjog-baskshort-cusp1429-001-white-str-l-profil-p ombyt-brand8-canvas-green-profil-p rvlt-shorts-print-black-p street-ammo-175-till-death-shorts-black-carbon-str-l-profil-p streetammo-urban-shorts-black-profil-p suit-liam-7107-32-side-p

Foren god stil med praktiske egenskaber

Ja, du ved sikkert godt, at pasformen er alfa og omega – uanset hvilken slags beklædningsdel du køber – men dine shorts skal også være praktiske. Og med det mener vi, at de skal kunne holde til at blive brugt. Du er som regel mere aktiv om sommeren, og det dur altså ikke, at du er nervøs for at ødelægge dine shorts.

Du kan derfor med fordel vælge shorts, der har en god pasform – men som ikke er alt for stramme eller tynde i stoffet. Her skinner denimjeans lidt igennem, da denim er næsten uopslideligt.

Lad være med at købe dig fattig
I forlængelse af at dine shorts skal være praktiske, kan det være en god ide, at du ikke bruger hele opsparingen på et par shorts. Her på 2trendy har vi et stort udvalg af shorts til under 500 kroner, og det mener vi er en passende pris for de fleste. Det betyder nemlig, at du kan få et par velsiddende og moderne shorts, der ikke ruinerer dig.

Shorts til under 500 kroner

cheep-monday-short-five-black-dream-32-side-p cheep-monday-short-five-mid-range-blue-str-32-profil-p cityfellaz-dye-shorts-19258-black-dyed-cotton-str-32-profil-p Just Junkies Mike Sea Blue just-junkies-franky-mell-snow-mell-str-m-profil-p ombyt-fueld-dean-print-shorts-profil-p

Vægt alsidighed over udtryk

Dette tip er måske galimatias for nogle, og for andre giver det god mening. Det vi forsøger at kommunikere er, at du bør vælge et par shorts, der passer til det meste af din garderobe – fremfor et par shorts, der kun har til formål at være specielle.

Som med alt andet her i livet, så handler indkøbet af shorts også om balance; altså balance mellem din økonomi, garderobe og personlige stil. Chancerne for at du har uendeligt mange shorts er små, så du kan lige så godt investere i et par shorts af god kvalitet, der passer til de fleste af dine t-shirts og skjorter.

Og med den bemærkning fik vi afsluttet denne guide til køb af shorts, som forhåbentligt har givet dig inspiration til indkøbet af dit næste par shorts. Husk at du altid kan finde 2trendy på FacebookGoogle+Twitter og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *