Sådan bruger du dine kortærmede skjorter

dwightHer på 2trendy’s blog har vi allerede skrevet korte indlæg omkring sommerens fedeste sneakers, de lækreste solbriller og givet dig 5 måder at bruge dine t-shirts på. Men, vi stopper altså ikke her – for i dette blogindlæg sætter vi fokus på de populære og smarte kortærmede skjorter. Vi skal nemlig se lidt på, hvordan man får det meste ud af de kortærmede skjorter – og hvad man absolut ikke skal gøre.

Den kortærmede skjorte har fået et lidt blakket ry indenfor herremoden, og det er ikke svært at se hvorfor. Ofte bruges den kortærmede skjorte nemlig helt forkert, og den bliver skjorternes svar på hvide sokker i sandalerne. Men, det kan faktisk lade sig gøre, at bære den kortærmede skjorte med stil – og hvis gjort rigtigt, ser den fremragende ud. Du kan nemlig godt bære en kortærmet skjorte uden at ligne Henrik fra I.T.-afdelingen, der altid har fedtet hår og karry-gul skjorte på.

Her på 2trendy har vi et stort udvalg af forskellige skjorter; både kortærmede og langærmede. Det er svært at gå galt i byen med en langærmet skjorte, men den kortærmede gør straks sagens værre. I dette blogindlæg får du derfor konkrete tips til, hvordan du bærer den kortærmede skjorte med stil.

Hold fokus på pasformen

Big surprise! Men, det er nu engang noget af det vigtigste, når du skal på skjorte-shopping. Uanset hvor mange penge du har mod på at smide efter en ny og lækker skjorte, så er det alfa og omega, at pasformen sidder lige i skabet. Hvis skjorten er for bred, for kort eller for lang – så kan du godt glemme alt om at stige på toget til Trendyville.

Når du er på jagt efter kortærmede skjorter, så er der særligt to områder, som du skal være meget opmærksom på: ærmerne og skuldrene. Den kortærmede skjorte må gerne sidde tæt omkring skuldrene – men strammer skjorten over bryst og ryg, er den for lille.

Hvad angår ærmerne, så skal skjortens ærmer slutte midt-biceps – og der skal gerne være plads til en finger mellem din arm og skjorteærmet. Skjorter med for store ærmer er no-go.

Det vigtigste er som sagt at fokusere på ærmerne og skuldrene, da resten kan – hvis du vil – skræddersyes til din krop. Det er dog de færreste, der vælger at gå til skrædderen med en skjorte til 3-400 kroner, så du kan lige så godt ramme størrelsen i første omgang.

Hvad med at stoppe den ned i bukserne

Alle skjorter er ikke skabt lige, og det skal du have for øje, når du køber din næste kortærmede skjorte. Nogle skjorter er nemlig beregnet til at blive puttet ned i bukserne, og det har en del at sige for pasformen. Du kan sagtens finde kortærmede skjorter, der ikke skal ned i bukserne – det er blot vigtigt, at du har for øje, hvad skjorten er tiltænkt.

Skjorter der skal ned i bukserne, er typisk pænere og mere klassiske skjorter. Ligeledes er de supergode sammen med slim-fit jeans eller chinos – og passer perfekt til pænere sko. Skjorter der hænger udenfor bukserne er typisk mere afslappede, og de kombineres typisk med mere afslappede bukser eller shorts.

Den nemmeste måde at kende forskel på de to typer af kortærmede skjorter, er ved at se på skjortens længde og snit. Skjorter der er beregnet til at blive stoppet ned i bukserne, er typisk længere og har ofte et smallere snit. Kortærmede skjorter der ikke skal ned i bukserne, slutter typisk lige under bæltekanten.

Husk humøret og farverne

Den danske sommer betyder altid farver, prints og godt humør. Og sådan skal det være. Disse trends må du endelig ikke glemme, når du er på skjorte-jagt. Sommeren handler trods alt om at have det sjovt, og om at slappe af.

De mest moderne prints lige nu, er blomster-, hawaii- og figurprint. Særligt mærker som Suit og Les Deux har lavet skjorter i moderne prints, der passer perfekt til de køligere aftenener med grillen.

De fedeste skjorter på 2trendy

Her på 2trendy har vi fået opdateret lageret gevaldigt med en masse nye skjorter, der med garanti kan sætte kulør på din sommer. Den kortærmede skjorte er perfekt som afslappet og behageligt overtøj, der er luftigt nok i sommervarmen. Du kan finde et væld af forskellige shorts og bukser, der går godt sammen med en kortærmede skjorte – og det er i sandhed kun fantasien, der sætter grænser.

Her til sommer er der særligt fokus på print og farver, så hvis du er til den afslappede streetwear-stil, er kortærmede skjorter med print et sikkert og stilrent valg. Denne type skjorte går typisk godt med lyse denimshorts eller chinos, og det er en skjorte lige efter 2trendy’s filosofi. Er du til streetwear og prints, så laver mærker som Suit, Cityfellaz og Dickies særligt fede herreskjorter.

Alternativet til kortærmede skjorter med print er den klassiske og stilrene herreskjorte, der typisk kommer i et smalt snit. Denne skjorte er særligt god til de mange studentergilder og sommerfester, da den viderebringer traditionen fra den klassiske herremode – men udformningen gør den mere aktuel. Hvis du er til den klassiske herremode, er det særligt mærker som Les Deux, Just Junkies, RVLT og Selected du skal holde øje med.

just-junkies-bahamas1 ombyt-rvlt-ss-khaki rvlt-ss-blue selected-kenny-light-blue selected-kenny-white selected-one-open-shirt-navy

Og med det fik vi rundet endnu et blogindlæg på 2trendy af. Har du spørgsmål eller ris/ros, så skal du være mere end velkommen til at smide en kommentar til os. Husk at du altid kan finde 2trendy på FacebookGoogle+Twitter og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *