Et overblik over vinterens trends 2014

Det har efterhånden været en langt bedre sommer end vi er vant til herhjemme, og det kan vi jo kun glæde os over. Kalenderen siger dog midt-september nu, og det er tid til at kigge lidt efter vintertøj. Og selvom vi alle elsker sommer, så er der også noget helt særligt over vinter – særligt hvis man går lidt op herremode. Vinteren er nemlig også ensbetydende med, at der kommer nye kollektioner, farver og designs til. Vi skal derfor kigge lidt på vinterens trends, og der er nok at sætte fokus på.

Så sæt dig godt til rette i sofaen med den bærbare computer, tabletten eller din smartphone – og lad os kigge lidt på de nyeste trends indenfor herremoden.

Color spotlight: Orange

I takt med at vi bevæger os væk fra sommeren, begynder de fleste af os også at pakke de lyse farver og det farvestrålende tøj væk. Og selvom det kan gøre enhver modemand trist til mode, så får du i år chancen for at ride på farve-bølgen lidt endnu. En af de hotte farver til vinter bliver nemlig orange.

Orange kan være alt fra fantastisk til skrækkelig, og det kan være svært at finde ud af hvor man har fået placeret sit nyeste indkøb. Du skal dog ikke være bleg for at købe tøj i orange, da det kan se fremragende ud – så længe du forstår at vælge rigtigt. I nedenstående afsnit giver vi nogle tips til, hvordan du vælger helt rigtigt, når du skal investere i moderigtigt og smart tøj i orange.

Overgangstøjet
Det vigtigste i enhver modemands vintergarderobe er overgangstøjet. En lækker overgangsjakke kan eksempelvis tage dig sikkert fra sommer til vinter – samtidig med at du fremragende ud. I forbindelse med overgangsjakken, kan orange være en superfed farve.

En ting der er værd at huske på i denne forbindelse er, at du ikke nødvendigvis skal vælge en overgangsjakke, der er HELT orange. Et godt tip kunne være, at fokusere på detaljerne; og måske vælge en jakke, der har brugt den orange farve på en subtil og detaljeret måde.

Her på 2trendy har vi et stort udvalg af vinterjakker, og vi har mange modeller, der bruger den orange farve på en lækker og nedtonet måde. Se eksempelvis nedenstående billeder for inspiration.

elvine-benley-navy-profil-p Fat-Moose-Forrester-Army-Orange-detalje-p ombyt-fat-moose-sailor-army-profil-p

Basistøj til garderoben
Hvis du gerne vil rocke orange til vinter, som en ægte modemand – men allerede har købt vinterjakken – så er der heldigvis mange andre muligheder. Basistøj til garderoben dækker over alt fra poloer til t-shirts, og her kan du uden tvivl finde modeller, der bruger den moderigtige orange.

Modsat ovenstående eksempel, så kan det godt lade sig gøre, at rocke en HELT orange polo eller t-shirt – men for de flestes vedkommende, så vil den gyldne mellemvej være den bedste løsning. Altså, find en polo eller t-shirt, der gør brug af den orange nuance på en nedtonet og subtil måde. På denne måde sikrer du dig også, at du kan bruge din nyindkøbte polo eller t-shirt i flere sammenhænge.

beastin-tosh-orange fueld-puzo-tee-army suit-brentford-dark-navy

Essentielt overgangstøj

Selvom du med fordel kan investere i noget tøj, der bruger de orange nuancer – så er der også en helt masse andet tøj, som er en del af vinterens og efterårets trends. I dette afsnit skal vi derfor kigge lidt på noget af det essentielle overgangstøj, som enhver modemand skal have hængende/stående i skabet.

Et par holdbare støvler
Du skal naturligvis have godt fodtøj stående til vinterens komme, og her kan 2trendy hjælpe dig godt på vej. Vi har nemlig fået nye og smarte støvler ind fra mærker som eksempelvis Selected. Et par holdbare støvler i enten sort eller mørkebrun passer til det meste, og så kan du være sikker på, at de holder i mange år frem.

Guidelines til køb af støvler:

  • Vælg gerne et halv nummer større end du plejer – for der skal være plads til store sokker i støvlerne. Et par støvler bruges primært om vinteren, og her kan det være en fordel med plads til tykke sokker.
  • Køb kvalitet fra starten af. Dine vinterstøvler skal holde i mange år, så vælg en model med en solid sål og gode syninger.
  • Pas på med at vælge for slim – selvom det er den vej herremoden bevæger sig. Et par vinterstøvler må godt fylde lidt.
  • You get what you pay for!

Hvis du mangler lidt inspiration til købet af vinterstøvler, så tag et kig på billederne nedenfor. Tip: hvis du vil se mere til den specifikke model, så skal du bare klikke på billedet.

selected-sel-marc-boot-black-profil-p selected-sel-taylor-boot-black-profil-p selected-sel-taylor-boot-tan-profil-p

En moderne vest
En moderigtigt og moderne vest er perfekt i forbindelse med lag-på-lag metoden – og så er den superb som overgangstøj. En vest dele ofte vanende, men her på 2trendy synes vi, at den rigtige vest kan være superfed.

En vest skal sidde lidt som en habitjakke: tæt til livet og med tilstrækkelig plads ved armhulen. Derudover skal du tage højde for, at vesten som regel skal udenpå noget. Der skal altså være plads til en sweatshirt, cardigan eller lignende under din vest.

engel-original-denim-thermal-jacket-eo-14613-str-m-profil-p ombyt-engel-pile-v-army-black-profil-p ombyt-just-junkies-cal-vest-profil-p

Afsluttende kommentar

Selvom sommeren desværre er ved at ende, så er det ikke ensbetydende med, at du skal grave dig ned i et sort hul. Der er masser af muligheder for at eksperimentere med herremoden til vinter, og i år ser det ud til, at du også får lov til eksperimentere lidt med farver som fx orange.

Derudover så er vinteren også ensbetydende med nye kollektioner, spændende designs og spændende modetøj. Som modemand er det altid med spændende med nye kollektioner, og der kommer altid en hel del at vælge imellem, når vi når til overgangsmånederne.

Og det blev det sidste for denne gang. Vi håber, at denne liste har inspireret dig til at udvide garderoben med endnu mere flot og spændende modetøj. Husk at du altid kan finde 2trendy på FacebookGoogle+Twitter og Instagram.

One thought on “Et overblik over vinterens trends 2014

  1. Mange tak for et super fedt indlæg! Virkeligt cool tips! Jeg er virkeligt vild med lag-på-lag trenden – og også vestene! Det er også nogle rigtig gode bud på årets overgangsjakke! Jeg elsker den lille orange detalje – så cool!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *