Nye brands på 2trendy: T-Lab

Et af de nyeste brands her på 2trendy, er tyske T-lab – der laver spændende og innovative t-shirts. Tyskerne har igennem de senere år haft stor indflydelse på herremoden her i Europa, og på 2trendy kan du også i større grad finde tysk herremode. Alle t-shirts fra T-lab har en lækker pasform, og kvaliteten er naturligvis i top; som vi forventer af vores tyske naboer. Hvis du står og mangler en lækker t-shirt til weekenden eller til hverdag, så skal du helt sikkert tjekke T-lab ud på vores hjemmeside.

Det fede ved at investere i en lækker t-shirt, der kommer i en god pasform er, at du som regel altid kan bruge den. Det er næsten ligegyldigt hvilket arrangement du skal til – så kan den rigtige t-shirt være en del af dit outfit. Hvis du kombinerer en moderne t-shirt med et par lækre jeans, så har du allerede en super fed stil – der samtidig kan varieres rigtigt meget alt efter hvilke sko, sweatshirt eller kasket du har på.

Du kan se vores udvalg af T-lab her.

tlab-feel-the-wind-navy-l-bag-p tlab-feel-the-wind-navy-profil-p tlab-feel-the-wind-tee-red-l-bag-p tlab-feel-the-wind-tee-red-profil-p tlab-route-tee-base-white-xl-bag-p tlab-route-to-glory-white-profil-p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *