Nye brands på 2trendy: Only & Sons

Det kan godt svare sig at have et stort udvalg af hverdagstøj – særligt hvis du ikke stiller dig tilfreds med, at gå i det samme hver dag. Der er bestemt ikke noget galt med hverdagstøjet, og da det er det, vi bruger allermest, hvorfor så ikke have et fedt og varieret udvalg af det? Her kommer et af de nyeste brands på 2trendy ind i billedet; nemlig Only & Sons.

Only & Sons er en del af Bestseller-kæden, og de er kommet på banen med et superfedt tøjmærke til den unge modemand, der inkluderer alt fra t-shirts til skjorter til jeans. Og for det ikke skal være løgn, så er en del af visionen bag Only & Sons, at deres kollektioner skal være til at betale for unge mænd. Det betyder altså, at du nu har fået en hel kollektion af lækkert hverdags- og festtøj, der ikke koster en bondegård.

Med Only & Sons får du lækkert tøj i god kvalitet, og deres første kollektion rammer lige hvor den skal. Se kollektionen fra Only & Sons her.

Only-&-Sons-Avi-Slim-Light-Blue-Denim-profil-p only-and-sons-aston-jacket-black-profil-p Only-and-sons-Avi-slim-pima0001a-Dark-Noos-Dark-Blue-Denim-22001115-32-32-side-p only-and-sons-ons-moir-black-noir-profil-p only-and-sons-ons-monde-shirt-white-l-profil-p only-and-sons-satre-crew-neck-grey-mell-profil-p

One thought on “Nye brands på 2trendy: Only & Sons

  1. Har aldrig set mærket før – super fedt. Har det nogen relation til pigemærket Only?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *