Nye brands på 2trendy: Legends Of The Street

Hvis du er til lækkert streetwear, der efterlever de klassiske principper om simplicitet og minimalisme – så vil du elske Legends of the Street. Det danske brand, der er en newcomer her på 2trendy, laver super fedt streetwear til den unge modemand, der elsker individualisme og simpelhed.

Filosofien bag det danske brands, der har hovedsæde i København, er at alle skal have råd til fedt streetwear – uanset hvor gammel du er, eller hvor du befinder dig i landet. Deres første kollektion er lavet til den unge modemand, der godt kan lide at udtrykke sig selv – og som er helt cool med bare at være sin egen. Kollektionen fra Legends of the Street henvender sig især til gadedrengene, men kan bestemt også bruges selvom du ikke tilbringer meget tid på et skateboard.

Se kollektionen fra Legends of the Street her.

legends-of-the-street-101-00-032-white-profil-p legends-of-the-street-101-01-005-black-profil-p legends-of-the-street-beanie-grey-p legends-of-the-street-ommer-101-00-020-white-profil-p legends-of-the-street-ommer-112-01-016-black-sweat-profil-p legends-of-the-street-ommer-crew-neck-t-shirt-black-xl-profil-p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *