Nye brands på 2trendy: Denim Project

Hvis der er en ting, du altid kan regne med inden for herremoden, så er det denim jeans. De klassiske jeans til mænd har været populær i en menneskealder, og bedst som modehusene vurderer dem ude – så kommer de tilbage, og tager modeverdenen med storm. På 2trendy finder du altid et moderne udvalg af denim jeans til modemanden, og vores mission består endvidere i, at kunne tilbyde de fedeste brands og modeller til dig, der elsker modetøj.

Vi er derfor konstant på udkig efter nye mærker, der kan tilbyde noget unikt eller spændende – og denne gang er valget faldet på Denim Project. Denim Project er et danske brand, der fokuserer udelukkende på moderne denim jeans og chinos til mænd – og de kan altid kendes på en lille rød prik, der er printet på buksen. En af de særlige ting ved Denim Project er, at de kun fører én model. Denne model kan til gengæld fås i flere forskellige vaske, og på 2trendy finder du seks forskellige vaske fra Denim Project.

Se vores udvalg af Denim Project her.

project-denim-red-light-indigo-3232-bag-p project-denim-red-light-indigo-3232-side-p project-denim-red-light-indigo-profil-p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *