Nye brands på 2trendy: Clean Cut

På 2trendy sætter vi en stor ære i at udvide vores sortiment – og særligt med nye brands, der har noget helt unikt at byde på. Et af de brands er Clean Cut, der designer lækre skjorter til mænd – og det er ovenikøbet skjorter, der ikke koster en formue. Den klassiske herreskjorte bør være en fast del af enhver modemands garderobe, og med et mærke som Clean Cut har du hurtigt fyldt skabet op med lækre og moderne skjorter; uden at du er blevet ruineret af det.

Clean Cut er flotte skjorter til mænd, der har en lækker pasform – og deres kollektion byder på mange spændende farvesammensætninger. Hos 2trendy er vi vilde med skjorterne fra Clean Cut, og vi føler, at vi har fundet endnu et spændende brand, der kan komplementere vores efterhånden store og differentierede udvalg af modetøj til mænd.

Hvis du vil se mere til Clean Cut, så finder du vores udvalg her.

Clean-Cut-Rooney-Flannell-Light-Blue-L-detalje-p Clean-Cut-Rooney-Flannell-Light-Blue-profil-p Clean-Cut-Rooney-Flannell-Light-Grey-L-detalje-p Clean-Cut-Rooney-Flannell-Light-Grey-profil-p Clean-Cut-Rooney-Flannell-Navy-L-detlaje-p Clean-Cut-Rooney-Flannell-Navy-profil-p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *