Must-haves til sommeren 2015

De fleste af os kan vist godt blive enige om, at vi stadigvæk befinder os i en kold tid – og at vinteren holder godt fast os i lidt endnu. Men selvom det danske vintervejr ikke ser ud til at slippe sit greb lige foreløbigt, så er der ingen skade sket ved at kigge lidt frem. I denne artikel skal det derfor handle lidt om sommeren, der forhåbentligt ikke er ALT for langt væk; og mere specifikt, hvilke must-haves du skal investere i til sommeren 2015.

Du sidder måske og er lidt forbeholden overfor et blogindlæg, der skal handle om sommerens mode – men jo tidligere du er ude, jo mere kan du nyde solen og sommer-sildene – uden at skulle tænke mere på beklædning, herremode og outfits. Det må da virke tiltrækkende, ikke sandt?

I dette blogindlæg har vi taget udgangspunkt i nogle af de must-haves, som bliver essentielle for din garderobe – og vi har naturligvis inkluderet forskellige eksempler på de tøjstykker, som vi skriver om. Hvis du ikke vil investere det helt vilde i sommergarderoben, så kan du med fordel tage udgangspunkt i de forskellige stykker tøj, som vi har taget med på listen over must-haves til sommeren 2015.

#1 En moderne blazer

Den traditionelle blazer har for alvor gjort sit comeback, og allerede sidste år blev den anbefalet som must-have af modemand og livsstilsekspert Nicolai Klingenberg. I år er lidt samme historie, så hvis du ikke fik indkøbt en moderne og casual blazer, så er det vist på tide. En blazer kan nemlig bruges til efterhånden rigtigt mange ting, og den behøver ikke at ruinere dig.

Den helt rigtige blazer sidder som skræddersyet på dig, og den sidder tæt de helt rigtige steder. På mange måder opnår en lækker blazer lidt samme status som et særligt ur; det bliver en særlig del af din påklædning, som du finder frem til særlige lejligheder – og som kan være med dig i mange år frem.

For mange kan det være svært at finde en blazer, der passer helt perfekt fra starten af – og det er ganske naturligt. En blazer er nemlig et stykke tøj, der ikke passer ’out of the box’, på samme måde som en sweatshirt eller et par jeans. En blazer skal som udgangspunkt altid tilpasses dig og din krop; hvorfor det er ganske naturligt, at du skal have lagt ærmer eller andet op, når du køber din blazer.

Til gengæld kan det kun anbefales, da det giver en uforlignelig pasform – og det giver dig blot endnu mere lyst til at trække i blazeren. Det er ikke særligt dyrt at tage din blazer forbi en dygtig skrædder, og du får altså et super-lækkert og indbydende produkt.

Hvis du vil have det optimale ud af din blazer, så er det naturligvis vigtigt, at du parrer den med det helt rigtige. Her kan du med fordel holde dig til slim-fit jeans eller chinos, en ensfarvet skjorte eller en t-shirt med bred hals. Når sommeren for alvor melder sin ankomst, så skal du heller ikke være bange for at have din nye blazer på til et par denim eller chino shorts.

minimum-hoxie-black-profil-p minimum-hoxie-navy-profil-p minimum-sam-blazer-str-50-profil-p selected-one-athlete-blazer-black-profil-p selected-zero-wise-grey-profil-p suit-rob-black-profil-p

#2 En skjorte med mønster

Hvis der er noget, som du absolut SKAL investere i til sommerens komme – så må det være en skjorte med mønster. Der er ikke noget, der skriger god stil og sommervejr som en slim-fit skjorte med mønster.  Den klassiske, ensfarvede Oxford skjorte er blevet utroligt populær igen, og det har de kendte tøjmærker også bemærket. Det er ligeledes derfor, at du finder kendte mærker som Les Deux, Only & Sons eller W.A.C. med en bred kollektion af skjorter. Den ensfarvede skjortes succes har endvidere medført, at der blevet udviket utroligt meget i skjorter med mønster.

Den rigtige skjorte, det være sig både ensfarvede og mønstrede, kan bruges i rigtigt mange sammenhænge; både i afslappede sammenhænge, men så sandelige også i festlige lag. Den er meget nem at kombinere med en butterfly, hvilket giver et meget modent og stilet udtryk. Ligeledes er den nem at kombinere med et par jeans eller chinos til mere afslappede begivenheder, eller til hverdag.

Hvis man afslutningsvis skal rådgive dig lidt i, hvilke mønstre du med fordel kan kigge efter – så ville det være geometriske former, blomster print eller tykke design (e.g. tykke streger, cirkler eller lignende). Hvis du holder dig til den slags mønstre, så er du i hvert fald sikker på, at du ikke går helt galt i byen.

Les-Deux-Shirt-Short-Sleeve-Henry-All-over-print-White-profil Minimum-barrett-shirt-109-white-profil-p minimum-neville-shirt-dark-navy-m-profil-p Only-and-sons-Ons-Mads-Shirt-White-profil-p Selected-SHshea-shirt-Prikker-White-profil-p WAC-Sherwood-Ls-Shirt-Navy-profil-p

#3 Et par moderne sneakers

Du har sikkert allerede en masse forskellige sneakers at vælge imellem, men derfor kan du godt forkæle dig selv lidt i forbindelse med den danske sommer. Derudover så kan man jo have en stor trang til at investere i nye sneakers, når man har været tvunget til at gå med tunge vinterstøvler i så lang tid.

I forbindelse med sommeren 2015 er det ikke helt ligegyldigt hvad du vælger, for det lader til, at det er mere nedtonede modeller, der får opmærksomheden indenfor herremoden. Det betyder altså ensfarvede sneakers i tidløse design; eksempelvis fra Nike eller Selected.

De ensfarvede eller hvide sneakers er meget neutrale (modsat eksempelvis skjorter med mønster), men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Hvis du vil skabe et lækkert og moderne udtryk, så dur det ikke, at du giver den fuld gas med farver og mønstre over hele linjen. Den klassiske, hvide sneaker passer perfekt til alle typer af jeans og overtøj, hvilket giver dig en fin mulighed for at klæde dig stilsikkert og moderne.

nike-zoom-stefan-janoski-pr-se-black-white-profil-p Selected-dhylan-sneaker-black-16048535-profil-p Selected-shdylan-sneaker-noos-white-16042297-profil-p

#4 Et par denim jeans

Der er ikke så meget nyt under solen her, men det behøver der jo nødvendigvis heller ikke at være. Et par smarte denim jeans med god pasform hører hjemme i alle mænds garderobe, og de fleste modemænd har da også op til flere par denim jeans, der sidder som de skal.

Et par denim jeans kan selvsagt findes i mange forskellige vaske og modeller, men i anledning af sommeren kan du med rette fokusere lidt på de lysere denim jeans. De passer perfekt til det gode vejr, og så er de nemme at kombinere med al slags overtøj; lige fra t-shirts til skjorter til cardigans.

En god tommelfingerregel når du sammensætter dit outfit med denim jeans er, at du vælger dine andre tøjstykker i andre nuancer eller vaske. Med andre ord, hvis du vælger de lysere denim jeans – så kan du med fordel vælge mørkere overdele.

Cheap-Monday-tight-aniara-light-blue-profil-p Cheap-Monday-Tight-Base-Dark-blue-profil-p Just-junkies-Sicko-Fish-Blue-profil-p Only-&-Sons-Avi-Slim-Light-Blue-Denim-profil-p project-denim-red-dark-indigo-profil-p project-denim-red-light-indigo-profil-p

Og med det nåede vi afslutningen på dette blogindlæg, der giver vores bud på hvilke must-haves du må eje til sommeren 2015. Husk at du altid kan finde 2trendy på FacebookGoogle+Twitter og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *