Julegaveideer på 2trendy

Julen står for døren, og det er en glædelig tid for mange mennesker. Her på 2trendy er vi vilde med julen, for det giver anledning til at købe en masse fedt modetøj – men det giver jo også anledning til at give en masse gode gaver. Mange af Jer oplever sikkert, at julestressen indtræder lige pludselig, da der lige pludselig skal købes mange julegaver – fordi man tit er lidt sent ude. Denne del af julen kan vi desværre ikke hjælpe dig med, men til gengæld kan vi gøre det lidt nemmere for dig at udfylde dig egen ønskeliste.

Når du skal finde på emner til ønskesedlen, så kan det være svært at finde inspiration – og derfor falder du måske lidt tilbage på sikre emner som strømper, underbukser og parfume. Det er i og for sig fint nok, men da det kun er jul en gang om året, så kan man altså godt tillade sig at være lidt mere kreativ. Hvis du er en af dem, der konsekvent har de samme julegaveønsker hvert år, så skal du sætte dig godt til rette, finde notesblokken frem og lade dig inspirere af dette blogindlæg. Det skal nemlig handle om inspiration til julegaven. Fra alle os, til alle Jer. Vi har inddelt gaveideerne i prisklasser, så du hurtigt og nemt kan finde inspiration til julegaven indenfor dit budget.

0-299 kroner

De første gaveideer vi skal præsentere, er rigtigt gode at ønske sig fra kolleger, bedsteforældrene eller vennerne – da prisen er holdt i bund. Mange af os får ikke længere kæmpestore julegaver, men det er heldigvis ikke ensbetydende med, at julegaven ikke kan være lige i øjet. Her på 2trendy elsker vi billigt modetøj, og vi sørger hele tiden for at have et stort udvalg af eksempelvis t-shirts og accessories, da det som regel rammer denne prisklasse.

just junkies-james star-120-wht-002- profil KH15 brown forli (1)-pkonrad-belt-bag-navy-profil-p

Just Junkies James Star White er en af helt hotte produkter her på 2trendy, og en af de t-shirts der er dugfriske fra sælgeren. Hvis du er vild med Just Junkies, så er du naturligvis også vild med denne t-shirt. Deres nyeste kollektion har megen fokus på enkelthed, hvilket også afspejles i denne t-shirt. Vi får hele tiden nye leverancer fra Just Junkies, og at de fortsat kan holde prisen nede på deres t-shirts, kommer jo bare dig til gode. Denne t-shirt fra Just Junkies vejer på 299 kroner.

Konrad Braided Keyhanger er en lækker keyhanger i læder fra danske Konrad. Hvis du endnu ikke ejer en eller flere keyhangers, så kunne det være et rigtigt godt julegaveønske. Her på 2trendy er vi vilde med accessories, og en keyhanger er både praktisk og smart. Denne keyhanger fra Konrad er 53 centimeter lang, og lavet i flettet læder. Hvis du leder efter en gave til 199 kroner, så er denne keyhanger et godt bud.

Konrad Anchor Bæltetaske er en dugfrisk bæltetaske her på 2trendy, og hvis du godt kan lide at skille dig lidt ud på den fede måde – så skal den med på ønskesedlen. Nu er vi godt nok ved at godt inde i danske vinter, og bæltetasker hører normalvis sommeren til, men ikke desto mindre er denne bæltetaske fra Konrad vildt fed – og tilmed overkommelig i pris. Denne bæltetaske fra Konrad fås nemlig til kun 299 kroner.

300-599 kroner

Denne gruppe af julegaveideer er en smule dyrere, og kunne henvende sig til de af Jer, der skal have nogle gaveønsker til forældrene eller kæresten. Du får rigtigt meget for pengene i denne kategori, og her på 2trendy har vi også vores personlige favoritter i denne kategori. Uanset om du leder efter inspiration til en ny skjorte, sweatshirt eller jeans – så kan du finde mange gode bud i denne prisklasse.

minimum-wilbur-shirt-cz-white-profil-p chill-collective-fukjog-fukking-football-black-ryg-p DrDenim-Karl-Burgundy-Front-new

Minimum Wilbur Shirt White er en spritny skjorte fra danske Minimum, der inviterer til fest og farver. Hvis du leder efter en lækker skjorte, der skal kunne bruges til eksempelvis Nytårsaften, så er denne skjorte fra Minimum ideel. Denne skjorte kommer i hvid, med sorte knapper og en button-down krave. Den kunne nemt være prikken over i’et i dit nytårs-outfit. Denne skjorte fra Minimum kan fås for 499 kroner.

Chill Collective Fukjog Football er en lækker sweatshirt fra det nye mærke på shoppen, Chill Collective. Hvis du skal have en ny sweatshirt i julegave, så kunne denne model fra Chill Collective være et godt bud. Denne trøje er god tråd med tidens trend, der hylder traditionelt og råt streetwear. Denne sweatshirt fra Chill Collective koster 599 kroner.

Dr. Denim Karl Burgundy er et par superlækre chinos, fra det svenske tøjfirma. Disse chinos kommer i bordeauxrød, har skrå lommer og metalknapper. Det fede ved de her chinos er, at de kan bruges til både hverdag og til fest. Denne model fra svenske Dr. Denim er ny her på 2trendy, og vi er ret sikre på, at de nok skal blive et vinter- og julehit. Disse chinos har en pris på 599 kroner.

600+ kroner

Så er vi kommet til den sidste kategori – og den tungeste af de tre. Hvis du leder efter nogle julegaveideer, der gerne må koste lidt ekstra, så er det her du finder dem. I denne prisklasse finder du både jakker, sweatshirts, jeans og sko.

fat-moose-seaman-army-navy-profil-p suit-patrick-su3023-3330-str-m-side-p boxfresh-11707-swapp-tartan-lea-corsica-dark-brown-profil

Fat Moose Seaman Army/Navy er en af mange nyheder fra streetwear-mærket Fat Moose. Der har været rigtigt stor efterspørgsel på denne jakke – og det forstår vi godt. Den er super fed, har en kanon god pasform og er tilmed varm. Så bliver det vist ikke bedre, så længe vi snakker vinterjakker. Hvis du leder en ny vinterjakke at ønske dig til jul, så burde denne jakke fra Fat Moose være blandt favoritterne. Denne jakke koster 1199 kroner.

Suit Patrik Navy er en lækker strikketrøje, der kan give dig varmen i den kolde vintertid. Strikketrøjer har været meget populære i år, og mange store tøjmærker er kommet med deres bud på en fed strikketrøje. Denne strikketrøje fra Suit er navyblå og kommer hvidt mønster. Denne strikketrøje koster 699 kroner, og kan sagtens bruges sammen med en lækker skjorte, hvis du skal være lidt fin på den.

Boxfresh Tartan Brown er en lækker sneaker fra det britiske modebrand.  Denne støvle er rødbrun med hvid snøre og synlige syninger. Har du gået med tankerne om et par nye sko alt for længe, så skriv denne sko fra Boxfresh på ønskesedlen, og få lidt god stil på fødderne. Denne sko koster 1099 kroner.

Det var en gennemgang af mulige gaveønsker fra os på 2trendy. Hvad ønsker du dig til jul, og har vi ramt nogle gode julegaveønsker? Smid en kommentar til indlægget, og vær med til at udbygge listen.

Husk at du, som altid, kan fange 2trendy på Google+ og facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *