Julegave til herrer – Julen 2016

I forhold til at finde en god julegave til herrer i 2016, kan dette være meget omfattende. I dette indlæg kommer vi med forskellige bud på julegaver til herrer i 2016 med udgangspunkt i nogle af vores tidligere inspirerende indlæg.

Derfor kommer indlægget naturligvis til at omhandle nogle af de bedste julegaver til herrer med udgangspunkt i herretøj. Hvis dette vækker din interesse, bør du med stor fordel og juleglæde læse videre.

Les Deux 2016-12-08-11_11_26-les-deux-cashmere-cable-strik-adelgade-navy-google-chrome

I vores trend rådgivning – inspiration til herretøj for vinteren 2016, er der mange tips at hente fra en af eksperterne fra Les Deux. Her kommer der en lang række gode tips til, hvordan vinteren klares med afsæt i en generel stil med indragelse af tøj fra Les Deux.

Et godt julegaveråd kunne eksempelvis være denne Cashmere striktrøje fra Les Deux, som kommer i flere forskellige farver og størrelser. Ellers er der også stort udvalg af forskellige skjorter, sko og bukser til at forkæle herren i huset.

 

 

 

SUIT 2016-12-08-12_03_21-suit-rick-blazer-navy-google-chrome

Vi fik også et par gode råd fra SUIT i trend rådgivningen, hvor det anbefales at anvende lag-på-lag. SUIT bryder nogle af de gamle klassiske trends og finder et mere afslappende tailored look frem. Det handler om at føle sig tilpas i det outfit man bærer. Dette hvad enten det eksempelvis er en frakke eller en skjorte.

Et bud på en fed julegave fra SUIT kunne eksempelvis være denne marineblå Blazer, som kommer i flere forskellige farver.

Defend Paris

Som et andet og mere nuanceret eksempel på en god julegave, er der Defend Paris, som er et nyt stjerneskud på modehimlen. Tøjmærket har sine rødder fra Frankrig. Defend Paris giver dig et lækkert stykke streetwear med kant.

Fingrene lægges ikke imellem, når Defend Paris udformer motiverne og kollektionerne.

Julegave – gavekort

En anden god mulighed, som kan gøre selv den kræsne glad, er et gavekort. Gavekortet er den sikre løsning til en god julegave til den (måske) kræsne herre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *