Hvad vi gør for at sikre en god købsoplevelse

2trendys fineste mission er at levere en god købsaftale, når du som kunde vil have noget billigt og lækkert modetøj til mænd leveret lige til døren. Det er trods alt på denne måde, at vi kan forvente at se dig som kunde igen – derfor har vi også iværksat en række tiltag for at sikre en så god købsoplevelse som overhovedet muligt.

Sikker side og betaling

Først og fremmest har du mulighed for at betale for dit modetøj med alle gængse betalingskort og heriblandt dankortet. Alene dette sikrer dig en sikker handel på nettet, da du har mulighed for at tilbagetrække din betaling problemfrit med dankortet, hvis du har haft en tilpas ringe oplevelse (ikke fået varen el. lignende).

2trendy kører naturligvis med kryptering på købsoplysningerne, således at ingen – hverken os, tredjepartsapplikationer eller noget helt andet – har mulighed for at gemme kreditkortinformationer. Det kan du se i din browser, når du skal betale for dit modetøj fra mærker som Pa:nuu og Cityfellaz.

Hurtig levering

Hos 2trendy sender vi varer ud hver eneste dag. Hvis du bestiller tids nok til, at vi kan nå at putte pakken i postkassen inden Post Danmark afhenter, sørger vi for at gøre dette – på denne måde har du tøjet allerede dagen efter, og hvis du står og skal bruge tøj akut til fredag aften, kan dette nås i ro og mag torsdag formiddag.

Oppe i højre side kan du desuden altid se, hvor lang tid du har, inden vi sender næste gang. Vi ville gerne sende oftere, men så kan posten ikke følge med; og under alle omstændigheder er worst case scenario stadigt, at du skal vente blot 2 arbejdsdage på at få dit modetøj til mænd leveret lige til døren.

Følg os og få rabat

Vi er, som alle andre, helt pjattede med Facebook. Derfor har vi også en side på det sociale netværk, hvor vi lader folk følge os, hvis de har haft en god købsoplevelse. Ved at følge 2trendy på Facebook, har du som modetøjskunde mulighed for at få nogle meget konkrete fordele:

  • Rabatter kommer frem en gang i mellem. Hvis der er noget, der er bedre end billigt modetøj online, er det billigere modetøj online!
  • Nyheder om vores nye tøj og andet sjov fra tøjverdenen.
  • Konkurrencer, hvor du har mulighed for at få gratis tøj, tasker, bælter og andet godt, hvis du er så heldig at vinde.

Det koster selvfølgeligt ikke noget at følge 2trendy, og vi trækker ofte blot lod blandt alle vores fans. Du har med andre ord absolut intet at tabe på det; tag og giv os et ”Like” på Facebook, og så kvitterer vi med rabatter, nyheder og konkurrencer fra tid til anden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *