Must haves for den kommende vinter

Vi kan desværre ikke komme udenom det ret meget længere. Vinteren er på vej – og det begynder snart at gå stærkt. Det betyder desværre, at sommerens varme for længst er borte, og at kulden er på vej. For de fleste bliver det lidt sværere at komme op om morgenen, og man har for det meste lyst til at blive under dynen. Du mærker måske en snært af vinterdepression, hvor det hele føltes lidt uoverkommeligt – og det hele er lidt surt. Men frygt ej, for der findes en super-kur mod vinterens komme, og det er naturligvis at bruge nogle penge på nyt vintertøj.

Her på 2trendy vil gerne hjælpe dig til at komme trygt, varmt og stilfuldt igennem vinteren – så i dette blogindlæg skal det handle om de ting vi har fået hjem, som kan forsøde den kolde og mørke vinter lidt. Vi vil nemlig komme ind på vinterjakker og vinterstøvler. Så find et varmt tæppe frem, nap en kop the og nyd lidt hyggelæsning medens aftenen falder på.

Vinterjakker

Selvom vi ved kulden rammer, så er man sjældent forberedt på, hvor koldt der egentlig bliver. Du kan dog klæde dig på til snevejret allerede nu – og således nyde de flotte vinteraftenener, fremfor at begræde kulden og mørket. Der er mange forskellige vinterjakker at vælge imellem, og det er naturligvis din personlige smag, der afgør hvilken vinterjakke, der er noget for dig. I dette afsnit vil vi her på 2trendy introducere dig for lidt forskellige stile indenfor vinterjakker, således at du forhåbentligt er blevet guidet en smule hen imod den rette stil for dig.

Men inden vi runder vores bud på en ny vinterjakke, så lad os lige genopfriske vintermodens hotte farver. Som beskrevet i et tidligere blogindlæg, så er dette års vinterfarver i god tråd med tidligere år; der er nemlig tale om mørke jordfarver som mørkegrøn, brun og mørkeblå. Men som en kontrast til disse lidt afdæmpede farver, har mange forskellige brands også forsøgt sig med farver som rød, gul og orange. Alt efter temperament har du således flere forskellige valgmuligheder, og det er jo kun glædeligt.

ombyt-fat-moose-mountain-army-profil-p selected-029-racer-leather-blk-profil3129704 Canvon 6990 Barn Red (1)

Den første vinterjakke vi skal kigge på, kommer fra det danske streetwear brand Fat Moose. Jakken er en Fat Moose Mountain Army, der kommer i mørkegrøn. Det er en superfed og varm vinterjakke, der følger vintermodens farver og trends. Jakken er en lang model, der stopper midt på låret. Vi har valgt netop denne jakke, da den har et moderne udtryk – på trods af at den er meget simpel i sin udformning. Denne vinterjakke fra Fat Moose sidder godt, og er med lynslås samt knappelukning på fronten. Hvis du er til en solid og tidløs vinterjakke, så er denne Fat Moose Mountain Army ikke noget dårligt bud.

Den næste vinterjakke vi skal kigge på, er i en helt anden boldgade. Nu hvor vi har rundet den klassiske og lidt afdæmpede streetwear-stil – så skal vi naturligvis også prøve med noget lidt frækkere. Her har vi fundet en Selected Racer Black frem til Jer. Denne læderjakke fra danske Selected er simpelthen bare fed. Læderjakken har i allerhøjeste grad fået sit comeback, og hvis du kan rocke en læderjakke – så er der næppe noget federe og frækkere. Denne jakke fra Selected kommer med én inderlomme og tre lommer på forsiden af jakken. Derudover får du en lynlås på forsiden af læderjakken, og en lynlås i bunden af hvert ærme.

Den sidste vinterjakke vi skal have frem i lyset, er naturligvis en farverig én af slagsen. Du havde sikkert gættet det allerede, eftersom vi har rundet vinterens hotte farver. Denne jakke er fra DND, og kommer i en fed rød farve. Jakken er ikke til de sky, men alligevel rigtigt fed. Hvis du tør sporte en rød vinterjakke, så hører denne DND Canvon Barn Red bestemt til blandt toppen.

Vinterstøvler

Når man skal vælge de helt rigtige vinterstøvler, så er der nogle ting man skal have i baghovedet; nemlig stil, funktion og fleksibilitet. Disse tre ting er nemlig afgørende for hvilke vinterstøvler du vælger, og nogle lægger da også mere vægt på stil fremfor funktion. Det er altså ikke, som udgangspunkt, ligeligt fordelt mellem de tre – men alle tre kriterier har trods alt en betydning.  De fleste af os skal dog ikke ud at bestige bjerge, eller bekrige elementerne i vores vinterstøvler – så det er ikke underligt, at vinterstøvlens stil oftest har første prioritet.

Hvis du påtænker at bruge dine vinterstøvler dagligt skal de således være pæne og præsentable, men også være gode at gå i. Med disse krav i baghovedet vil vi straks kaste os ud i at frembringe tre bud på nogle fede vinterstøvler.

trade sand 12104 (4)x-p pt3765 yellow (2)X-p selected-746-sel-rich-leather-noos-j-brown-profil

Det første par vi gerne vil vise Jer, kommer fra det hotte brand Konrad. Denne vinterstøvle er en moderne vinterstøvle, der kommer i flere forskellige farver. Vi har valgt den mørkebrune udgave, da den passer til stort set alle slags bukser – og da denne model er høj, får du et stilrent og moderne udtryk. Især sammen med et par jeans er denne Konrad Trade vinterstøvle kanonfed. Selve modellen kommer med gummisåler, brune snørebånd og en lille hæl.

Den næste vinterstøvle vi skal kigge på, er en old school vinterstøvle af modellen U.S. Star. Hvis du er til old school hiphop og streetwear, så er denne støvle det rigtige valg for dig. Udover retro-effekten så er denne vinterstøvle meget varm og behagelig af have på. Vi har valgt en lysebrun version af denne vinterstøvle, der kommer med kraftige såler og U.S. Star logoet indgraveret på siden af støvlen.

Den sidste vinterstøvle der skal rundes, er en af de lidt frækkere modeller. Vi har taget fat i en Selected Sel Rich Brown, der er en høj vinterstøvle i mørkebrunt læder. Denne vinterstøvle henvender sig til de af Jer, der elsker den klassiske herremode. Du får nemlig et par stilrene og moderne vinterstøvler, der passer perfekt til den klassiske herremode involverende skinny jeans, skjorter og cardigans.

Det var alt for denne gang, og vi håber, at du fandt lidt inspiration. Som altid hører vi gerne fra dig i kommentarerne, hvis du har nogle tilføjelser eller kommentarer til indlægget. Husk at du altid kan finde 2trendy på Google+ og facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *