De fedeste solbriller til sommeren

Solen skinner, der grilles og strandene er fyldte. Det er dansk sommer, og vi kan forhåbentligt se frem til en masse uger med godt vejr. Det betyder også, at du skal have fundet sommertøjet frem (hvis du da ikke allerede har gjort det) – og ikke mindst, at du skal have fat i et par solbriller.

Ja ja, det er nemt holde fast i rutinerne, og derfor ser vi da også de fleste i et par Aviators eller Wayfarer. Men det er altså ikke de eneste modeller indenfor solbriller, og man kan faktisk få solbriller i andre farver end sort. Ja vi ved det godt, det kommer måske som et kæmpe chok – men den er god nok.

Her på 2trendy har vi kæmpe udvalg af forskellige solbriller, og endda til en pris, hvor de fleste kan være med. I dette blogindlæg har vi samlet nogle af de fedeste modeller, som vi mener du bør eje.

fashion-demi-brown fashion-stone-mat fashion-wayfarer-green komono-clement-pearl komono-vivien konrad-brown

One thought on “De fedeste solbriller til sommeren

  1. […] på 2trendy’s blog har vi allerede skrevet korte indlæg omkring sommerens fedeste sneakers, de lækreste solbriller og givet dig 5 måder at bruge dine t-shirts på. Men, vi stopper altså ikke her – for i dette […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *