De fedeste danske brands

Her på 2trendy elsker vi modetøj – og vi forsøger hele tiden at finde de fedeste brands frem til dig. I vores søgen efter fedt modetøj, kommer vi vidt omkring på tøjmarkedet, og vi holder både øje med både ind- og udland. Det kan, som du måske ved, være noget af en jungle, men vi er efterhånden erfarne i branchen – og vi håber da, at du er fint tilfreds med udvalget her på hjemmesiden.

Noget af det vi kigger efter, når vi udvælger de tøjmærker, der skal repræsentere 2trendy – er hvorvidt det aktuelle brand formår at innovere sig selv. Hvorvidt de kan følge med moden, og om de er i stand til at tilpasse sig den evigt skiftende modeverden. Vi kigger naturligvis også på den samlede stil, og vurderer hvorvidt vores trofaste kunder vil synes om den. Men det er vigtigt, at et givent tøjmærke ikke hviler på laurbæerne, så at sige, og formår at være aktuelt. Vi har heldigvis en velfungerende, fysisk butik i Aalborg, der giver os muligheden for at få tømt ud i varelageret – for hele tiden at kunne være med til at forme tidens trends. Denne mulighed har mange netbutikker ikke, og vi ser det som en kæmpe fordel, at vi hele tiden skal tage stilling til hvilke mærker, der skal repræsentere vores syn på mode til mænd.

På 2trendy elsker vi de danske brands, og vi har som følge heraf også et stort udvalg af modetøj fra Danmark. Vi tror på, at de danskere designere kan mænge sig blandt de allermeste – og det meste tyder på, at det faktisk også forholder sig sådan. Der er nemlig mange danske brands, der har nydt stor international succes, og det kommer sig naturligvis af, at de formår at lave innovativt modetøj, der definerer og udvikler de aktuelle trends. I dette blogindlæg skal vi kigge lidt på nogle af de brands, som vi er særligt vilde med her på 2trendy.

Streetwear mærkerne

Den første gruppe af tøjmærker vi skal kigge på, kan med rettes puttes ind under overskriften ”streetwear”. Det er nemlig modetøj, der henvender sig mest til det segment, der elsker fede hoodies og baggy pants. Danmark er ret godt med på streetwear-scenen, og tøjstilen har faktisk været repræsenteret herhjemme siden starten af 90’erne. Den trend vi kan identificere lige nu, er en trang til klassisk, rå streetwear. Der skal ikke være de store dikkedarer – det skal være old school.

tucico1pro-pCheff Records har sin base i musikken, og det har de vist sig at være rigtigt gode til. Pladeselskabet står nemlig bag populære kunstnere som Kidd, TopGunn og Raske Penge. Men, det er altså ikke det eneste de forstår sig på – de ved også en ting eller to om at producere streetwear. I al fald har Cheff Records stor succes med både musikken og modetøjet herhjemme. Cheff Records er et af de brands, der virkelig producerer streetwear ud fra mantraet ’back to basics’. Her på 2trendy er vi vilde Cheff Records, og efter alt at dømme, så er I også vilde med drengene fra København.

Cityfellaz er også et dansk streetwear mærke fra København, der efterhånden har en stor fanskare herhjemme. Mændene bag Cityfellaz har et nært forhold til skatermiljøet, og det afspejler sig i deres design. Modsat drengene fra Cheff Records, så er Cityfellaz’ kollektioner ofte kendetegnet ved vilde farver, sjove karikaturer og humor. Hele ideen bag Cityfellaz var nemlig også, at skabe liv og farver på det danske tøjmarked. Mændene bag Cityfellaz stod også for produktionen af skateboards i den spæde begyndelse, men valgte sidenhen at fokusere udelukkende på modetøjet – og det er vi i hvert fald nogen, der er glade for.

De klassiske mærker

Den næste gruppe af fede, danske tøjmærker – er de mere klassiske tøjmærker. Der er knap så meget baggy pants, og lidt mere af de pæne skjorter. Også i denne kategori er vi rigtigt godt med herhjemme, og det er noget af det tøj, som vi sælger rigtigt godt af her på 2trendy. Det hænger naturligvis sammen med at I er vilde med stilen, men også at de danske brands formår at være aktuelle år efter år.

selected-zero-logan-black-profil-pSelected er et favoritmærke blandt mange unge mænd – og med rette. Det danske brand har mange år på bagen, og har produceret mange kollektioner siden opstarten i 1997. Det er sjældent set, at et tøjmærke holder sig på toppen så længe – og forstår at tilpasse sig så mange forskellige trends. Selected er en del af den store koncern Bestseller, og du kan finde Selected på hylderne i 25 lande. Her på 2trendy finder du altid et stort udvalg af Selected, uanset om du er på udkig efter skjorter, jeans eller noget tredje.

Minimum er omtrent lige så gammelt et tøjmærke som Selected – og endnu et bevis på dygtigheden blandt danske designere og forretningsmænd. Minimum tager udgangspunkt i den nordiske stil, og deres design bærer præg af enkelthed; et minimum om man vil. Minimum er endnu et af de danske tøjmærker, der bliver fragtet rundt på jordkloden – og som resultat heraf kan du finde Minimum i Europa, Asien og Australien. Vi forhandler et stort udvalg af Minimum her på 2trendy, da vi mener det forener god stil med en god pris.

Vi er ved at nå afslutningen på dette blogindlæg – og vores gennemgang af nogle af de fedeste danske brands. Hvad synes du om henholdsvis Cheff Records, Cityfellaz, Selected og Minimum? Er de blandt dine favoritter – eller er vi helt galt på den? Smid en kommentar til indlægget, og lad os høre hvad du hælder mest til.

Hvis du vil læse mere om modetøj på nettet, så kan du jo tjekke vores indlæg om streetwear, vinterens must haves #1 og vinterens must haves #2.

Husk at du altid fanger 2trendy på de sociale medier Google+ og facebook. Like og cirkel vores side, så går du aldrig glip af gode tilbud eller vilde rabatter. Hav det godt, indtil vi ses igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *