Bag om 2trendy – mød grundlæggeren Ejner

Han elsker at gøre pakkerne med tøj klar, inden de skal sendes hjem til kunderne – også selvom der er masser at tage sig til på kontoret. Mød Ejner, grundlæggeren af 2trendy, og få et kig ’behind the scenes’ i den succesfulde webshop.

Ejner Nielsen: 44 år, grundlægger af 2trendy

Ejner - grundlæggeren af 2trendy

Ejner - grundlæggeren af 2trendy

Hvordan vil du beskrive webshoppen?

Jeg synes, vi har fået lavet en professionel webshop, som er nem at bruge og tilbyder en masse fedt tøj. Egentlig ligner den vores fysiske butik meget. Vi sælger modetøj til unge fyre og har købt nogle fede mærker hjem. Det tøj vi sælger er ret street, men uden at være hiphop. Vi sælger jo klassiske mærker som G-star, og det gør, at tøjet er ret modepræget.

Hvad var din motivation for at starte 2trendy?

Vores fysiske butik gik rigtig godt, og så følte jeg, at tiden var til noget mere.

Det med at læne sig tilbage eller spille golf, det er bare ikke mig – så vil jeg hellere starte noget op. På den måde er jeg nok en typisk iværksætter. Jeg overvejede, om jeg skulle starte flere butikker op, men i stedet valgte jeg at satse på online-handel. Det har jeg bestemt ikke fortrudt. Med til historien hører også, at jeg generelt har været utrolig heldig med de folk, jeg har haft ansat. Daniel, som er vores daglige leder af den fysiske butik, er super dygtig. Det giver mig frihed til at kunne afprøve nogle nye ting. Og når det går godt, så gør det ikke noget, at der skal arbejdes for det. Jeg ser mig selv som utrolig heldig, fordi jeg virkelig elsker det, jeg laver.

Hvad drømmer du om med 2trendy?

Jeg drømmer om, at vi en dag render 10 mand rundt og servicerer vores kunder. Derudover drømmer jeg om at kunne bruge mere tid på det, jeg synes jeg er bedst til – nemlig indkøb. På den anden side elsker jeg også at gå inde og pakke tøj og sende det til vores kunder. Det giver mig et kick, og jeg får den der tanke ”hold da op, den er fed den her – og den har han købt af mig”. Det gør mig glad. I det hele taget kan jeg godt lide at være med i processen fra start til slut og have føling med alle dele af min forretning.

Fortæl lidt om din baggrund…

Jeg blev udlært tøjekspedient i sin tid. Siden har jeg faktisk ikke lavet andet. Jeg var ansat i en tøjbutik i Aalborg, hvor jeg stod for en afdeling. På et tidspunkt syntes min kammerat og jeg, at vi gjorde det så godt, at det var tid til at starte vores eget. Det gjorde vi så! Senere ønskede min makker så at prøve noget helt nyt, og derfor købte jeg ham ud i 2003 og fortsatte med biksen alene. Butikken er lige nu i en rivende udvikling, og det er jeg utrolig taknemmelig for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *