Bag om 2trendy – mød Daniel

Han elsker at arbejde med mode og er samtidig lidt af en morfartype. Mød Daniel, som arbejder for 2trendy.

Daniel Hieronymus Vaarning: 30 år, 2trendys ildsjæl.

Daniel - 2trendys ildsjæl

Daniel - 2trendys ildsjæl

Hvad er dit must-have dette forår?

Det er helt sikkert en fed crewneck i bourdeaux- eller mustard-farven. Jeg er glad for farver, og synes, at den her sweatshirt er rigtig fed at have inden under en vest. Veste er super populære for tiden, og en crewneck i en flot farve kan give noget liv til sådan en.

Crewneck fra Cityfellaz

Crewneck fra Cityfellaz

Hvad synes du bedst om ved moden lige nu?

Jeg har altid elsket morfar-stilen. Altså den der retro, old school-stil. Det har altid passet til mig, og nu er der så sket det, at den er blevet moderne. Det synes jeg rigtig godt om. Vi ser det bl.a. i vores bomuldsbukser, som har et ’old twist’. Vi ser det også i vores strikketøjer med nister, som mange bruger med en skjorte inden under. Det er superfedt, synes jeg.

Hvad er dit yndlingsbrand?

Scotch & Soda er absolut mit favorit-mærke. Mærket kommer fra Holland og har netop den der morfar-stil, som jeg elsker. Det er designet med inspiration fra 1920’erne og 30’erne i USA. Dengang gik man til en skrædder og fik repareret sin skjorte, hvis den gik i stykker. Hver skrædder i New York havde hver deres type af knapper. Når de så havde repareret en skjorte, syede de en af deres egne knapper fast i bundet af skjorten. Så kunne folk se, hvilken skrædder den kom fra. Det er et eksempel på en af de fede detaljer, som Scotch & Soda har indtænkt i deres design.

Derudover kan jeg også rigtig godt lide Minimum og Revolution. Man kan sige, at de er en billigere udgave af Scotch & Soda, men følger mainstreamen lidt mere. Og så er mærkerne danske – det gør jo heller ikke noget!

Daniel tager billede til webshoppen

Daniel tager billede til webshoppen

Dit bedste mode-trick

Jeg går altid med accessories. En enkelt eller to acces er altid med til at sætte prikken over i’et og fuldføre din stil.

Hvorfor arbejder du for 2trendy?

Fordi de betaler min løn – hahaha… Nej… det er superfedt at være her. Jeg har aldrig været et bedre sted – og jeg har arbejdet rigtig mange steder. Jeg stiller selv høje krav til kvaliteten af tøj. Jeg vil gerne yde mit bedste for, at kunderne får de nyeste og bedste ting, og det får jeg lov til hos 2trendy. Jeg får lov til at udfolde mig og være med i alle processerne. Desuden er internettet for mig at se fremtiden, og derfor synes jeg også, det er spændende at arbejde for 2trendy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *