7 tøjstykker der innoverer din garderobe

Det kan være noget af en opgave, at sammensætte den helt rigtige garderobe – særligt hvis modetøj ikke er prioritet nummer et. Eller hvis man er på et budget, som de fleste unge mænd jo er. Men dermed ikke sagt, at det ikke kan lade sig gøre, for det er bestemt muligt at sammensætte en lækker og spændende garderobe med få midler.

Det bedste du kan gøre i den forbindelse, er at sammensætte en garderobe, der hovedsageligt består af tidsløst og klassisk modetøj. Det betyder nemlig, at du ikke blot har noget spændende at tage på hver dag – men at du kan variere og innovere din egen stil hele tiden. Klassisk modetøj tilbyder nemlig et væld af mønstre, accessories og farver.

Du kan eksempelvis forvandle din personlige stil en hel del, ved at supplere skjorten med et slips – eller ved at have en t-shirt på under blazeren. Den klassiske herremode er meget alsidig, og det er vejen til en innovativ og moderne garderobe.

Slutteligt så tilbyder den klassiske herremode – og mærker som Les Deux, Minimum og We Are CPH – en fortrinlig kvalitet og lækre materialer. Du kan i høj grad fokusere på kvalitet selvom du ikke er stinkende rig, og særligt på 2trendy finder du et stort udvalg af den klassiske herremode til lave priser.

Den moderne og tidsløse garderobe

Med ovenstående in mente, vil vi forsøge at give dig en liste over tøjstykker, der hører til i den modebevidste, unge mands garderobe. Denne liste vil forhåbentligt give dig værktøjerne til at sammensætte en moderne garderobe, der tilbyder kvalitet og alsidighed. Med denne liste bliver du godt klædt på til at kunne begå dig i alle scenarier, flere forskellige typer af festlige lag og på arbejdet.

Alle tøjstykker på denne liste vil du kunne bruge de næste mange år, og de kan mikses på et uendeligt antal af måder. Det er altså mere end investering i dig som person – fremfor en investering i din garderobe alene.

#1 Den formelle hvide skjorte
Enhver modebevidst, ung mand bør have en hvid skjorte i garderoben – for det er om noget en essential. Hvis du skal investere i en hvid skjorte, så bør du vælge en model, hvor skuldersyningen passer til dine skuldre – og hvor du ikke kan få mere end to fingre imellem halsen og kraven.

Den hvide skjorte vil formentlig oftest blive brugt i festlige lag, så du kan med fordel vælge en længere model, der passer til at blive stoppet ned i bukserne. Du kan endvidere variere dit look uendeligt meget med en hvid skjorte; blandt andet med slips, butterfly, blazer og meget mere.

drdenim-pete-white-profil-p les-deux-oxford-shirt-norgaard-opt-white-str-m-profil-p minimum-ellsworth-shirt-white-profil-p

#2 Mørke slim-fit jeans
En klassiker indenfor herremoden – og et stykke tøj, der aldrig går af mode. Har du pengene til det, så kan det anbefales at købe et par dyrere jeans, særligt hvis du ikke påtænker at have flere par i garderoben.

I forhold til om du skal vælge lyse jeans over mørke jeans, så skal du huske på, at det altid er nemmere at finde passende overtøj til et par mørkere jeans.

cheap-monday-tight-decay-grey-profil-p just-junkies-dave-blue-3232-profil-p Omnyt-Dr-Denim-Snap-Dark-Grey-profil-p

#3 Tætsiddende, neutrale t-shirts
Ideelt set, så bør din garderobe være fuld af velsiddende og neutrale t-shirts. Det er nemlig basis for al hverdagsmode, og det giver dig et væld af muligheder, når du skal klædes pænt på. Den neutrale t-shirt bør ikke være længere end bæltekanten, og ærmet bør stoppe midt-biceps.

Hvis du kun vil investere i én neutral t-shirts, så er en t-shirt i grå eller hvid med rund hals det perfekte valg. Denne type t-shirt passer nemlig til alle slags jeans, cardigans og blazere.

gabba-moro-t-shirt-beige-str-xl-profil-p les-deux-encore-tee-navy-profil-p minimum-chester-tee-pirate-black-profil-p

#4 En neutral cardigan
Den er genial til hverdag og til fest – og så passer den perfekt til en skjorte eller en t-shirt. Med den neutrale cardigan kan du let klæde dig efter lag-på-lag metoden, og samtidig se godt ud.

Mørkere cardigans i farver som mørkegrå, mørkeblå, navy og sort er de sikre valg, der passer til det meste. Vælg et materiale der passer til det danske klima, og gerne i en god kvalitet. Det bliver du nemlig glad for i længden – særligt hvis du begynder at bruge din cardigan meget.

gabba-nektos-2130412504-dark-grey-mel-side-p Ombyt-Les-Deux-Round-Logo-Navy-profil-p selected-clash-crewneck-grey-mell-profil-p

#5 En velsiddende blazer
Endnu en klassiker/must-have for den modebevidste mand. Der er stort set intet, du ikke kan bruge blazeren sammen med, og så får den dig til at se fantastisk ud.

Her er det igen vigtigt, at du vælger den mest alsidige og tidsløse blazer. Det vil for de fleste være en blazer i mørkere nuancer, og med to knapper.

minimum-sam-blazer-str-50-profil-p minimum-sam-navy-str-m-profil-p selected-one-taz-cash-blazer-blacl-str-50-side-p

#6 Neutrale slim-fit chinos
Du skal naturligvis have mere end ét par bukser i garderoben, og her er chinos det oplagte valg. Chinos er lidt mere formelle end de førnævnte mørke jeans, og de passer perfekt til den mørke blazer eller hvide skjorte.

Chinos er utroligt behagelige at have på, og så går de aldrig af mode. Gå efter et par neutrale chinos i lyse eller mørke farver – og vælg den model, der sidder tæt og behageligt. Der findes næsten ikke dét, du ikke kan parre dine chinos med.

Ombyt-Dr-Denim-Karl-Canteen-profil-p Ombyt-Dr-Denim-Karl-Dark-Grey-profil-p Ombyt-Dr-Denim-Karl-Ink-Blue-profil-p

#7 Lækre boxershorts
Det er ikke kun vigtigt at se godt ud udenpå – det er så sandeligt også vigtigt, at du føler dig tilpas indenunder. Og her er et par lækre boxershorts det eneste rigtige. Køb rigeligt af den model du føler dig bedst tilpas i, så du altid har kvalitetsundertøj på lager.

Igen, det er den bedste ide at investere i neutrale farver, da en moderne og tidsløse garderobe handler om alsidighed. Her vil farver som grå, sort eller hvid være det bedste valg. Dermed ikke sagt, at farverige boxershorts hører fortiden til – for de er bestemt også en mulighed.

bjorn-borg-000007-084305-str-m-blackblack-p cr7-8100-49-100-white-profil-p selected-basic-trunks-2-pack-str-m-white-frontwhite-p

Og det blev det sidste for denne gang. Vi håber, at denne liste har inspireret dig til at udvide garderoben med endnu mere flot og spændende modetøj. Husk at du altid kan finde 2trendy på FacebookGoogle+Twitter og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *