6 Must-Have Tøjstykker til Efterårets Garderobe

Vi kan lige så godt se det i øjnene; sommeren er så små ved at gå på hæld – og selvom man aldrig har lyst til at sige farvel til solen, så er det alt andet lige vilkårene, når man bor i Danmark.

Det betyder, at du skal til at pakke shortsene, de korte t-shirts og de kortærmede skjorter væk – og dine denim jeans, sweatshirts og de langærmede skjorter skal findes frem fra gemmerne.

Men selvom det kan være hårdt at sige farvel til sommertøjet, så betyder det alt andet lige også, at du kan få investeret i en masse nyt modetøj, der frisker garderoben og hverdagen endnu mere op.

I dette blogindlæg kigger vi derfor på hvilke tøjstykker, du skal have købt til efteråret; og hvilke farver, mønstre med videre, der bliver det nye sort. Så læn dig godt tilbage i sofaen, find en kop kaffe – og begynd at opdatere indkøbslisten med lækkert efterårstøj, der passer perfekt til overgangsperioden mellem sommer og vinter.

Den langærmede skjorte

Den klassiske skjorte er ikke kun til de finere anledninger længere, og det er blevet ganske normalt at gå i moderne og smarte skjorter til hverdag. Og gudskelov for det.

Den langærmede skjorte er nemlig perfekt til efteråret, og efterhånden kan du finde langærmede skjorter i en masse forskellige farver; og med en masse forskellige print eller mønstre.

Hos 2trendy er vi vilde med den langærmede skjorte, og særligt skovmandsskjorten er et hit. Skovmandsskjorten er nemlig et perfekt mix mellem formelt og casual – og sammen med et par denim jeans eller chinos, har du en sikker vinder.

En af de andre fede ting ved den langærmede skjorte er endvidere, at den er super nem at tilpasse din personlige stil. Tidligere var den klassiske skjorte altid designet med slim-fit og formelle lejligheder for øje, men efterhånden som de store streetwear-brands har taget skjorten under kærlig behandling, kan du finde en masse forskellige udgaver til dig, der godt kan lide baggy jeans og streetwear.

ombyt-urban-classic-black-white-profil-p


RVLT-3477-Shirt-Pattern-Black-profil-p

Mørke chinos

Vi er helt med på, at overgangen fra shorts til jeans eller bukser, kan være hård. Selv er vi ikke vilde med at skulle i lange bukser igen – men et par chinos i blødt stof, kan heldigvis bløde lidt op for det hele.

Den klassiske chinos er ikke noget nyt fænomen inden for herremoden; men de er fortsat moderne og pæne – uanset om du påtænker dine chinos til hverdagsbrug eller festlige lejligheder.

Det har tidligere været sådan, at de mest moderne chinos var lyse eller sandfarvede – men tendensen inden for herremoden er, at særligt dine bukser godt må være mørkere.

Et par mørke chinos er perfekt til efteråret, og du kan efterhånden findes chinos fra stort set alle de kendte tøjmærker – hvorfor der er rig mulighed for at finde et par, der passer perfekt til dig og din stil.

2xH-Brothers-6515603-Gerhard-pants-Meteorite-Black-M-bag-p Et-Al-design-Olsson-Pants-Salt-Pepper-Wool-profil-p

Den tætsiddende cardigan

Hvis du ikke allerede har en cardigan hængende i skabet – så er det tæt på at være den perfekte tid, til at finde en. Den klassiske cardigan er nemlig noget af det nemmeste at indpasse i garderoben, og den er perfekt til overgangsperioderne, hvor det ikke helt er nødvendigt med en varm vinterjakke.

Hvis du er på jagt efter en cardigan, der passer til herremoden som den er lige nu, så kan du med fordel gå efter en lysere cardigan i et let vægtigt stof. Et godt eksempel her på, er den lysegrå cardigan i bomuld, der passer perfekt til mørkere jeans og chinos.

Udover at være smart og moderne med en klassisk hvid t-shirt inden under din cardigan, så kan du også hurtigt se mere formel ud med en skjorte under din cardigan – hvilket gør den meget alsidig.

Minimum-Reiswood-0325-Grey-Mell-L-bag-p Selected-SHvince-Bubble-Crew-Neck-Noos-Black-profil-p

Et par finere sneakers

Hos 2trendy er vi vilde med sneakers – og vi har derfor også et (hvis vi selv skal sige det) et moderne og fedt udvalg af forskellige sneakers og sko.

Men skal du kun investere i ét par sko til efteråret, så skal du helt sikkert gå efter et par finere sneakers, der passer til den mørke chinos og den klassiske skjorte.

Det er blevet mere og mere populært med de lidt finere sko, og rigtigt mange modemænd har fået øjnene op for de lidt mere formelle designs, som du eksempelvis finder hos Et Al Design eller Selected.

Et-Al-Design-Gret-De-Dor-Black-profil-p Et-Al-Design-Gret-De-Dor-Navy-Brown-profil-p

Det mørke halstørklæde

Selvom vinteren (forhåbentlig) er et stykke væk, så kan du få masser af glæde at et nyt halstørklæde til efteråret. Halstørklædet kan nemlig udsætte behovet for vinterjakken lidt endnu, og så ser et mørkt halstørklæde bare super smart ud.

Her på 2trendy har vi et nøje udvalg sortiment af halstørklæder, der kan tage toppen af efterårsblæsten – og som passer perfekt til modemandens garderobe. Særligt er vi vilde med tørklæderne fra Konrad, der kommer i flere forskellige farver.

konrad-johansen snood-red-detalje-p oill-state-blank-black-p

Den moderne skoletaske

Jep, vi kommer ikke uden om at skolen er startet for rigtigt mange, og det giver naturligvis anledning til en ny skoletaske – måske for at tage toppen af selvmedlidenheden?

Lige nu er det utroligt populært med en canvas taske i forskellige farver, og til modemanden er den ideel. Det vigtigste at have for øje er, at du ikke vælger en farve, der ikke passer til resten af din garderobe – for så ender det bare med, at du hurtigt bliver træt af din nye skoletaske.

Et godt og sikkert valg er mørkere nuancer af blå eller grå, fordi de er tilpas simple til at de kan gå til det meste tøj i garderoben.

ombyt-oill-aster-navy-profil-p ommer-oill-ash-mads-navy-profil-p

Og således kom vi igennem de 6 Must-Have Tøjstykker til Efterårets Garderobe – fik du lidt ny inspiration?

Husk at du altid kan finde 2trendy på FacebookGoogle+Twitter og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *