4 moderne, utraditionelle tøjstykker til sommeren – og 4 tøjstykker du aldrig skal bruge

Sommeren har så småt meldt sin ankomst – langt om længe – og det ser ud til, at vi endelig får lidt bedre vejr at føle. Det er der vist ikke ret mange der klager over, for selvom man skulle være en af de få, der ikke elsker sol og varme – så har den vist stået på vinter, kulde, blæst og regn lige længe nok.

Hos 2trendy er vi i hvert fald sommerklar, og har vist været det i ret lang tid efterhånden. Sommeren er nemlig ikke kun ensbetydende med godt vejr og ferie, og det betyder også, at gaderoben får sig en opgradering – og det lette sommertøj bliver luftet.

Efter 8-9 måneder med dårligt vejr, er vi i hvert fald klar til at lægge de lange bukser på hylden; og i stedet hoppe i et par shorts.

Men hvis du ikke allerede har været ude og investere i sommertøjet (måske fordi du aldrig troede sommeren ville komme), så kan du nå det endnu – og sommermoden i år byder på mange spændende tøjstykker; uanset hvilken stil du har.

Men det store udvalg gør det ikke nødvendigvis nemmere at vælge, for der er utroligt meget der skal orienteres i; og hvad er egentlig moderne? Hvilke farver skal jeg vælge? Og hvad skal jeg IKKE vælge?

Alt det og mere til skal vi kigge lidt nærmere på i dette blogindlæg, der giver dig eksempler på 4 moderne, utraditionelle tøjstykker til sommeren – og 4 tøjstykker du aldrig skal bruge.

#1 Bucket hats

Hvis du har været ung i 90‘erne, så er du også helt sikkert bekendt med den klassiske bøllehat – og ved du hvad? Bøllehatten er tilbage.

Det klassiske bøllehat / bucket hat har fået en ordentligt overhaling af mærker som Cityhunter, og den er jo som skabt til stranden.

Vi er dog med på, at bucket hats ikke er for alle – og hvis du ikke har stilen dertil, så kommer du hurtigt til at ligne en falleret rapper.

Nøglen bag at bære en bucket hat med stil er, at du kobler din bucket hat sammen med stilsikre tøjstykker fra streetwear-verdenen; som eksempelvis en longline t-shirt, slidt denim og moderne sneakers.

cityfellaz-dye-bucket-hat-19309-dye-black-cotton-profil-p the-classics-roses-bucket-hat-black-white-profil-p upfront-bucket-hat-uf1121-navy-sm-profil-p

#2 Ankelbukser

Det har længe været en ‘ting’ at være hipster, men så vidt modebladene angår, så er den tid ved at være ovre. Skægget skal af, og dine genbrugsbukser skal smides ud. Og så alligevel.

For det er fortsat moderne med lidt skæve tøjstykker; eksempelvis ankelbukserne – der er lange bukser klippet lidt kortere. De stopper lige omkring anklerne, og de er vel mildest talt hipster-inspirerede.

Men ligesom du blev starut i folkeskolen, når bukserne var hevet lidt for højt op – så er det ikke uden risiko at bære ankelbukserne.

Den bedste måde at bære dine ankelbukser på, er ved at hoppe med på den klassiske modevogn; der indebærer skjorter, poloer, cardigans og ensfarvede t-shirts.

just-junkies-10036-Flex-Black-profil-p Plain-Pharrell-901-Aged-32-bag-pJust-Junkies-David-Black-Night-profil-p

#3 Denim up top – denim down below

Det er ikke nogen hemmelighed at cowboyjakken er tilbage i fokus, og at den kan fås i mange forskellige udgaver og mærker. Det forstår vi sådan set også godt, for denim jakken er super fed; og passer til alt fra poloer til t-shirts.

Hvad der til gengæld ikke altid er så indlysende, er hvordan man kobler denim jeans eller shorts til en denim jakke. Den klassiske denim på denim er svær at mestre – og der er risiko for at ligne én, stor denimblob.

Men selvom det er utraditionelt, så kan du sagtens få denim on denim til at fungere. Det vigtigste er dog, at du ikke har samme farver eller nuancer for oven og for neden (no pun intended).

Hvis du har mørke denim shorts på, så kan de fint gå til en lys denimjakke – særligt hvis du adskiller sættet med en hvid t-shirt eller polo.

Cheap-Monday-Staple-denim-jacket-rinse-black-profil-p Cheap-Monday-Stable-denim-jacket-sky-profil-p cheap-monday-sort

#4 Man bags / bæltetaske

Vi kan lige så godt sige det, vi er vilde med bæltetasker – og de ryger uden tvivl uden på den hvide polo til sommer. Men det er ikke uden problemer at gå med sådan en man bag; det kræver selvtillid, charme og … Stil!

Bæltetasken er ikke for alle, og du møder helt sikkert folk på din vej, som ikke er fan. Men sådan vil det altid være, og hvis du er sikker i din stil, så er bæltetaken en superfed accessorie til modemanden.

Det er dog en accessorie, der hovedsageligt henvender sig til de af jer, der elsker streetwear, rap og hiphop. Bæltetasken er bare lidt mere street, og den passer sjældent godt sammen med nystrøgede skjorter og pressefolder.

oill-gla-sto-louis-bum-bag--p oill-beltbag-navy-profil-p konrad-belt-bag-navy-profil-p

Og nu hvor du har fået lidt inspiration til hvad du KAN have på – så lad os straks kigge nærmere på hvad du IKKE KAN have på. Det skal nemlig handle om 4 tøjstykker du aldrig skal bruge.

#1 T-shirt med ‘sjove’ statements

Ja, vi ved godt at du har en yndlings joke t-shirt, der bare er hammer sjov og får alle til at grine. Men omvendt ved du nok også godt selv, at den t-shirt aldrig har været sjov – og du ligner lidt en douche, når du har den på.

Derfor, drop de sjove t-shirts till sommeren – og brug istedet tiden på at finde moderne, simple t-shirts, der passer godt til både denim og chino shorts.

funny-tshirt-bathroom

#2 Denim jeans med svaj

Vi skruer lige tiden tilbage til starten af 00‘erne, hvor bukser med svaj bare var the shit – og ja, det var en super god tid. Du hørte masser af blød rock, drak Smirnoff Ice og kyssede med pigerne til halbal.

Men, bukser med svaj er bare ikke on! Smid dem ud, og investér istedet i et par slim-fit jeans med lige ben – og helst flere forskellige vaske at vælge imellem.

hippie-dude

#3 Armbånd og halskæder med farverige perler

Det er altid så smart at have nogle farverige armbånd med hjem fra ferien – eller fra Hjallerup marked – men der er ligeså meget stil over det, som der er ægte perler på snoren.

Accessories til mænd er super moderne, og der findes masser af forskellige armbånd samt halskæder fra mærker som Lucléon og Konrad. Brug istedet tiden på at udvælge 1-2 flotte accessories, du kan spice dit tøj op med.

Vintage-African-Style-Colorful-Hawaii-Wooden-Beads-Bracelets-Bangles-Elastic-Wood-Bangle-Fashion-Jewelry-FreeShipping-Wholesale

#4 Arbejdsbukser / cargo shorts

Der var en gang, hvor dine bukser skulle have masser af lommer – og jo flere, jo bedre. Men nu siger kalenderen altså 2015, og det er ved at være længe siden, den stil var moderne.

Smid derfor dine cargo shorts á la Silvan ud med badevandet, og brug penge på et par smarte denim eller chino shorts.

2013-Casual-Fashion-font-b-Mens-b-font-font-b-Cargo-b-font-Shorts-Plus-Size

Husk at du altid kan finde 2trendy på FacebookGoogle+Twitter og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *