10 moderne tøjstykker, der hører til i vintergarderoben

Selvom vinteren har været langsom i optrækket i år, så har den for alvor meldt sin ankomst. Temperaturerne er nu nede omkring frysepunktet – og der har allerede været meldinger om kraftig sne flere steder i landet. Vi kan derfor lige så godt se det i øjnene; det er tid til det tunge overtøj og de kraftige frakker.

Men, der er som bekendt ingenting, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. For vinterens komme betyder nemlig, at du kan få lov til at bruge lidt ekstra penge på vintertøj – og at du kan få lov til at friske garderoben op. For selvom de fleste givetvis synes bedre om sol og sommer, så er der altså masser af fedt vintertøj i vente, som blot venter på at blive købt.

I dette blogindlæg handler det således også om vintermoden – og nærmere, hvilket 10 tøjstykker der hører til i vintergarderoben. Mangler du inspiration til dit næste tøjindkøb; eller er du blot på udkig efter lidt inspiration til julegaveønskerne, så skal du blot læse med her.

Den uldne overfrakke

Den uldne overfrakke er noget af en klassiker, og den er heldigvis tilbage i en ny udgave, der passer perfekt til vintermoden. Det der kendetegner jakken i uldet stof, er at du ser fremragende ud – selvom vejret er dårligt.

Der findes mange forskellige brands, der laver uldne vinterjakker – men vores kærlighed er særligt faldet på danske Les Deux. Deres Les Deux Mens Coat Navy er super stilren, og passer perfekt til både jeans og chinos. Mangler du en ny jakke til vinteren, så er denne absolut et godt bud.

Les-Deux-Mens-Coat-Navy-profil-p

Læderjakken

Alternativet til den uldne overfrakke kunne meget vel være læderjakken, der har gjort sig lidt af et comeback inden for herremoden. Læderjakken er den lidt frække fætter inden for jakker til mænd – og den giver dig et unikt og råt look.

Selected er netop kommet med nogle nye bud på hvordan læderjakken skal fortolkes, og den er faldet i god jord på kontoret. Tjek særligt deres SHNNEWKYLE Leather Jacket ud. Denne model kommer med en yderdel, der er fremstillet i 100% lammeskind – og et inderfor, der er lavet af 100% bomuld.

Selected-SHNewkyle-Leather-JAcket-Noos-Black-profil-p

Blazeren i tweed

Vinteren byder som bekendt ikke kun på dårligt vejr og lave temperaturer; den byder også på en masse julefrokoster og byture – og du skal naturligvis have blazeren, der passer til. Særligt en blazer i tweed eller uld passer perfekt ind i herremoden, og der er kommet flere moderne bud på, hvordan sådan en skal se ud.

Et af de bedste bud kommer dog fra danske Et Al Design, med deres Et Al Design Winther Salt/Pepper. Denne blazer er utroligt udtryksrig, og giver dig et ganske unikt look. Selve blazeren er fremstillet i 60% uld og 40% polyester, og giver med garanti misundelige blikke til julefrokosten.

Et-Al-Design-Winther-Blazer-Salt-Pepper-Wool-profil-p

De mørke jeans

Jeans bliver aldrig umoderne; uanset hvad du måske går og tror. Det er nemlig noget af det mest alsidige du kan have hængende i garderoben – og de passer til næsten alt hvad du smider efter det. Ligeledes er det noget du kan bruge i rigtigt mange år, da denim er et materiale, der holder til lidt af hvert.

Men selvom denim jeans som udgangspunkt aldrig er umoderne, så kalder de skiftende årstider typisk på forskellige udgaver af de klassiske denim jeans. Og vanen tro, så er vinter som udgangspunkt altid lig med mørkere nuancer. Gør derfor dig selv en tjeneste, og hop i et par lækre 1404-254KD Jeans fra Sixth June. Har du allerede investeret i ovenstående blazer, så er du altså godt på vej til et lækkert nytårssæt.

Sxith-June-1404-254KD-Noir-prfoil

Strikketrøjen

Når dagene bliver mørkere og koldere, så er der ikke noget bedre, end at hoppe i en lækker og blød strikketrøje, der holder kulden ude. Det er endvidere super godt at have en tyk strikketrøje på lager, såfremt du ikke bryder dig om de helt tunge vinterjakker. Her kan du nemlig med fordel supplere med en strikketrøje, der foruden at holde dig varm, også får dig til at se (2)trendy ud.

Et af nøgleordene når du kigger på strikketrøjer, er i øjeblikkeligt tekstur – og det får du blandt andet med en lækker trøje som Kronstadt Paul Mouline Navy.

Kronstadt-Paul-Mouline-Navy-Antrasit-profil-p

Vinterstøvlerne

Har du nogensinde prøvet at trave igennem sneen i et par sneakers? Hvis ja, så ved du allerede hvorfor vi mener, at du skal have et par lækre vinterstøvler stående. Men ud over den praktiske funktion, så er der jo også blot det faktum, at man ser hamrende smart og moderne ud med et par vinterstøvler i læder.

Et godt bud på et par moderne vinterstøvler til modemanden kommer i år fra Canguro, der laver en klassisk herrestøvle i sort, rustikt læder. Har du endnu ikke investeret i et par sorte læderstøvler, så tjek denne Canguro Nabuk Bottalato Nero ud.

Canguro-Nabuk-Bottalato-Nero-profil-p

Halstørklædet

Det klassiske halstørklæde er uundværligt om vinteren – og det kan altså se smart ud, selvom nogle mænd føler det er umandigt. Hos 2trendy har vi dog gjort hvad vi kan, for at få nogle modeller ind, der er meget alpha i stil og design.

Har du mod på at lægge fordommene fra dig og iklæde dig et behageligt og moderne halstørklæde, så er de nye Selected SHMORGAN et super valg. Disse halstørklæder kommer i 30% uld og 70% akryl, der giver dem en dejlig og behagelig blødhed samt varme.

Selected-SHMorgan-scarf-black-profil-p

Læderhandskerne

Hvis du forbinder vinterhandsker med nogle store og klodsede handsker, der hører hjemme på løjpen – så kan du godt tro om igen. Et par læderhandsker er nemlig stilrene og moderne; og så er de ikke mindst meget varme at have på. Hvis du endnu ikke er overbevist, så husk at selv James Bond bruger læderhandsker. Enough said.

De helt sorte læderhandsker kan for nogle virke lidt for ’politi-agtige’, medens de mørkebrune er lige i øjet. Et godt bud på et moderne læderhandsker i brun er netop kommet ind af døren, og de hedder Mjm Roberto Cognac.

MjM-Roberto-Sheepskin-Cognac-profil-p

Rullekraven

Rullekraven har været forvist til mørket de seneste mange år – og har vel egentlig været lidt et symbol på en douchebag. Men frygt ej, for herremoden har igennem sagt velkommen til rullekraven, og det er vi naturligvis glade for hos 2trendy.

Rullekraven er nemlig som skabt til vinteren, og den passer perfekt til en blazer, tykkere strikketrøje eller læderjakker. Et godt bud på en moderigtig rullekrav til modemanden kommer i form af Kronstadt Fisker Black.

Kronstadt-Fisker-50023-Black-profil-p

Beanien

Det sidste tøjstykke på listen er naturligvis en beanie. For hvilken modemand elsker sit hår så meget, at han ikke engang imellem bare får lyst til at trække i en varm hue. Faktisk vil de fleste nok se det som lidt af befrielse, da det betyder at frisuren ikke behøver spille hundrede procent.

Den klassiske beanie kommer i mange forskellige udgaver, og det har været lidt svært at skulle vælge mellem de mange nye modeller, som vi har fået ind til vinteren. Valget er dog truffet, og det er faldet på Les Deux Beanie Grey, da det er en model der er meget alsidig.

Les-Deux-Beane-Grey-profil-p

Husk at du altid kan finde 2trendy på FacebookGoogle+Twitter og Instagram.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *